Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy Tab S7 11.0'' T870/T875 Dux Ducis Paperfeel matt képernyővédő fólia

A 2. generációs Paperfeel képernyővédő fólia 0,15 mm-es PET fóliából készült, olyan érzést kelt, mintha papírra írna, Paperfeel súrlódást és tapintást biztosít. Egészen sima és érzékeny lesz, amikor rajzol, ír vagy vázlatot készít, és nem koptatja az S toll hegyét.A csomagban található egy egyszerű telepítőkészlet, amely segít a Paperfeel fólia egy
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
DUX DUCIS
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A 2. generációs Paperfeel képernyővédő fólia 0,15 mm-es PET fóliából készült, olyan érzést kelt, mintha papírra írna, Paperfeel súrlódást és tapintást biztosít. Egészen sima és érzékeny lesz, amikor rajzol, ír vagy vázlatot készít, és nem koptatja az S toll hegyét.

A csomagban található egy egyszerű telepítőkészlet, amely segít a Paperfeel fólia egyszerű felhelyezésében. A film nem takarja el a fényképezőgépet, így minden funkció jól működik, beleértve a Face ID-re adott gyors és pontos választ is.

A japánból származó kiváló minőségű PET anyag képes csökkenteni a napfény visszaverődését és a szem megerőltetését. Az eredeti képernyő színe és felbontása nem változik.

Specifikáció