Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy S24 kijelzővédő üvegfólia Privacy

Az 5D Privacy edzett üvegfólia egy olyan modern technológia, amely védi készüléke képernyőjét, és megőrzi az adatok titkosságát. Az üveg kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenáll a karcolásoknak, ütéseknek és leeséseknek.Az 5D edzett üveg ráadásul azt is jelenti, hogy nem csak a képernyő sík felületét, hanem annak íveit i
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az 5D Privacy edzett üvegfólia egy olyan modern technológia, amely védi készüléke képernyőjét, és megőrzi az adatok titkosságát. Az üveg kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenáll a karcolásoknak, ütéseknek és leeséseknek.

Az 5D edzett üveg ráadásul azt is jelenti, hogy nem csak a képernyő sík felületét, hanem annak íveit is befedi, ami még jobb védelmet nyújt az egész készüléknek. Az üveg vastagsága mindössze 0,33 mm, így a képernyő érzékenységét, illetve a megjelenített képek minőségét nem befolyásolja.

Az 5D Privacy üvegfólia tovább védi magánéletét, mivel védelmet nyújt a kívülállókkal szemben. A speciális technológia alkalmazásának köszönhetően a készülék képernyője csak a közvetlenül előtte lévő személy számára látható, az oldalakon lévők pedig nem tudják elolvasni a megjelenített információkat.

A készlet egy edzett üveget és a készülék képernyőjén való felviteléhez szükséges eszközöket tartalmaz. Az felhelyezés egyszerű és gyors, a speciális szerszámok pedig precíz és problémamentes rögzítést tesznek lehetővé a képernyőre.

Összességében elmondható, hogy az 5D Privacy Tempered Glass kötelező tartozék minden felhasználó számára, aki meg akarja biztosítani, hogy készüléke képernyője védve legyen a karcolásoktól, ütésektől és leesésektől, valamint attól, hogy a személyes adatok nem kívántak a látószögön kívüliek felé.

Specifikáció