Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy S23 Ultra ESR Shock Armor tok attetsző/fekete

Az ESR Shock Armor Kickstand egy vékony, mégis strapabíró, kétrészes tok az ESR-től. A készülék hátoldalán lévő fedőréteg egy kemény páncél, amely védő légpárnákkal van ellátva, amelyek nagyszerűen tompítják az esetleges eséseket. Az elülső rész egy keret, amelynek magasított szélei megvédik a képernyőt a karcolásoktól. Az egész lágy hőre lágyuló m
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
7 800 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az ESR Shock Armor Kickstand egy vékony, mégis strapabíró, kétrészes tok az ESR-től. A készülék hátoldalán lévő fedőréteg egy kemény páncél, amely védő légpárnákkal van ellátva, amelyek nagyszerűen tompítják az esetleges eséseket. Az elülső rész egy keret, amelynek magasított szélei megvédik a képernyőt a karcolásoktól. Az egész lágy hőre lágyuló műanyag és keményedő polikarbonát bevonat keverékéből készül.

A lencsék körüli szabványos, megemelt borításon kívül a tok egy fém nyitókerettel is fel van szerelve, amely könnyen átalakítható funkcionális állvánnyá. Gombfedéllel és kivágásokkal rendelkezik a portok számára. A tok tökéletesen illeszkedik, és nem korlátozza a vezeték nélküli töltést.

Specifikáció