Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy S23 Supcase Unicorn Beetle Pro tok fekete

A Supcase Unicorn Beetle Pro tok egy olyan kiegészítő, amely teljes mértékben a védelemre és a tartósságra fókuszál. A PC (polikarbonát) és TPU (termoplasztikus poliuretán) anyaghasználat kombinációja garantálja a maximális védelmet és tartósságot. Előlapi védelmet nem tartalmaz. A tok képes fokozott védelmet biztosítani a mindennapos használatból
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
12 610 Ft
Supcase
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Supcase Unicorn Beetle Pro tok egy olyan kiegészítő, amely teljes mértékben a védelemre és a tartósságra fókuszál. A PC (polikarbonát) és TPU (termoplasztikus poliuretán) anyaghasználat kombinációja garantálja a maximális védelmet és tartósságot. Előlapi védelmet nem tartalmaz.

A tok képes fokozott védelmet biztosítani a mindennapos használatból és esetleges esésekből származó sérülésekkel szemben. Akár egy 3 méteres magasságból történő esést is képes csillapítani, így biztos lehet benne, hogy készüléke védve van a váratlan helyzetekben is.

Nem csak a mechanikus sérülésektől védi meg a készüléket, hanem a szennyeződésektől is. Az alapos védelem révén biztos lehet benne, hogy készüléke mindig tiszta és működőképes marad.

A Supcase márkájú tokok mindegyike MIL STD 810G-516.6 minősítéssel rendelkezik, amely tanúsítja, hogy a teszt készülék a tok használatával túlélte a 2 méter magasságból történő zuhanást 26 alkalommal. Ez a minősítés a tok tartósságát és hatékonyságát hangsúlyozza.

Specifikáció