Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy S23 Ultra Jelly szilikon tok fekete

A Jelly Szilikon tok a praktikum és az esztétika tökéletes összhangját hozza el a mindennapi készülékvédelemben.A flexibilis szilikon anyaghasználat révén a tok könnyen alkalmazkodik a készülékéhez, megbízható védelmet nyújtva a mindennapi használatból származó sérülésekkel szemben. A puha és rugalmas anyag nem csak a védelmet, hanem a készülék kén
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Jelly Szilikon tok a praktikum és az esztétika tökéletes összhangját hozza el a mindennapi készülékvédelemben.

A flexibilis szilikon anyaghasználat révén a tok könnyen alkalmazkodik a készülékéhez, megbízható védelmet nyújtva a mindennapi használatból származó sérülésekkel szemben. A puha és rugalmas anyag nem csak a védelmet, hanem a készülék kényelmes kezelhetőségét is garantálja.

A csúszásmentes tapintás érzet megakadályozza a véletlen esések és csúszások kockázatát, így mindig nyugodtan tarthatja készülékét a kezében.

A tok precízen kivágott nyílásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyedén hozzáférjen minden portnak, gombnak és funkciónak anélkül, hogy le kellene vennie a tokot. Ez a tok tervezésében is arra törekszik, hogy az életét megkönnyítse és a készülékét hatékonyan védelmezze.

Specifikáció