Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy S23 Plus Hybrid Armor tok kék

A Hybrid Armor tok a legújabb technológia és innováció eredménye, amelynek kialakítása két különleges elemből áll, hogy optimális védelmet nyújtson a készüléked számára. A tok belső része kiváló minőségű TPU-ból (termoplasztikus poliuretán) készült, míg a hátlap kemény PC-ből (polikarbonát) áll.A TPU belső héj puha és rugalmas anyaga kiváló ütéseln
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Hybrid Armor tok a legújabb technológia és innováció eredménye, amelynek kialakítása két különleges elemből áll, hogy optimális védelmet nyújtson a készüléked számára. A tok belső része kiváló minőségű TPU-ból (termoplasztikus poliuretán) készült, míg a hátlap kemény PC-ből (polikarbonát) áll.

A TPU belső héj puha és rugalmas anyaga kiváló ütéselnyelést és ütés elleni védelmet biztosít. A készüléknek ezen részén elhelyezett tok kifejezetten a készülék formájához és méretéhez igazodik, így tökéletes illeszkedést és stabil tartást nyújt.

A kemény PC hátlap a strapabíró anyagnak köszönhetően extra védelmet nyújt a telefonodnak a karcolások és ütések ellen. A hátlap szilárd felépítése megóvja a készülék hátsó részét a sérülésektől.

A két elemből álló egyedi kialakítás együttműködésben működik, hogy a készülék minden oldalán és sarkán megerősített védelmet nyújtson. Ezáltal az esetleges ütközések, leejtések vagy véletlen sérülések ellen is hatékonyan védi a telefonodat.

A Hybrid Armor tok nem csak a praktikumra és védelemre összpontosít, hanem egyúttal modern és letisztult megjelenést kölcsönöz készülékednek. A két anyag kombinációja lehetővé teszi a tok stílusos és ergonomikus kialakítását, ami nem csak a védelmet, de az esztétikát is szem előtt tartja.

Védd értékes készülékedet az újgenerációs Hybrid Armor tokkal, és élvezd a biztonságot és az eleganciát egyaránt! Az ötvözet a puhaság és a szilárdság között, hogy a legjobbat hozza ki a készüléked védelméből és megjelenéséből.

Specifikáció