Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy S23 Plus Forcell Shinning tok rózsaszín

A Forcell Shining tok egy stílusos és védelmet nyújtó tok, amely TPU és PC anyagok kombinációjával készült. A tok hátlapján csillogó mintázat található, ami elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonodnak.A TPU (termoplasztikus poliuretán) anyag a tok keretét alkotja, és rugalmas jellegének köszönhetően megfelelő védelmet nyújt az ütések és karcolások
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
2 300 Ft
Forcell
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Forcell Shining tok egy stílusos és védelmet nyújtó tok, amely TPU és PC anyagok kombinációjával készült. A tok hátlapján csillogó mintázat található, ami elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonodnak.

A TPU (termoplasztikus poliuretán) anyag a tok keretét alkotja, és rugalmas jellegének köszönhetően megfelelő védelmet nyújt az ütések és karcolások ellen. A PC (polikarbonát) anyagból készült hátlap további védelmet biztosít a telefonodnak.

A tok kialakítása precíz kivágásokkal és pontos illeszkedéssel rendelkezik, így minden portot, gombot és funkciót könnyedén elérhetsz a telefonodon anélkül, hogy a tokot le kellene venned. Ez kényelmes használatot tesz lehetővé.

A Forcell Shining tok nemcsak a védelmet, hanem a stílust is szem előtt tartja. A csillogó mintázat a hátlapon elegáns és vonzó megjelenést kölcsönöz a telefonodnak, így kiemelkedhetsz a tömegből.

Összességében a Forcell Shining tok kombinálja a védelmet és a stílust. A TPU és PC anyagokból készült kialakítás biztosítja a kellő védelmet, míg a csillogó mintázat és a precíz kivágások elegáns megjelenést és kényelmes használatot biztosítanak.

Specifikáció