Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy S23 Gold Glam tok Galactic

A Gold Glam csillogó telefontokunk a luxus és a védelem tökéletes ötvözete, hogy stílusossá tegye készülékét. Ez a tok a divatot és a megbízhatóságot egyesíti, kifejezetten azoknak szól, akik szeretik kiemelni egyéniségüket és ragyogni szeretnének. Legyen szó ünnepi alkalmakról vagy mindennapi használatról, a Gold Glam mindig megóvja készülékét és
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Gold Glam csillogó telefontokunk a luxus és a védelem tökéletes ötvözete, hogy stílusossá tegye készülékét. Ez a tok a divatot és a megbízhatóságot egyesíti, kifejezetten azoknak szól, akik szeretik kiemelni egyéniségüket és ragyogni szeretnének. Legyen szó ünnepi alkalmakról vagy mindennapi használatról, a Gold Glam mindig megóvja készülékét és lenyűgözi az embereket.

A flexibilis TPU anyaghasználat lehetővé teszi a tok tökéletes illeszkedését és a kényelmes kezelést. A tok védelmet nyújt a karcolásoktól, ütésektől és más mindennapi károktól. A TPU anyag rugalmas és tartós, így biztos lehet benne, hogy készüléke biztonságban van a tokban.

A csillogó hátlapi díszítés és fiatalos mintázat lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a toknak. Ez a díszítés ragyogó és elegáns, amely kiemeli stílusát és kreativitását. Legyen szó arany, ezüst vagy más színű csillogásról, a Gold Glam tok azonnal felhívja magára a figyelmet.

A Gold Glam tok kellő védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, hogy nyugodtan használhassa készülékét. Az erős anyag és a gondosan tervezett kialakítás biztosítja a készülékének teljes körű védelmét. Tartsa készülékét biztonságban és ragyogjon az elegáns Gold Glam tokkal.

Válassza a luxust és a védelmet a Gold Glam csillogó telefontokkal, és tegye készülékét még különlegesebbé. Ez a tok a stílus és a védelem tökéletes kombinációja, hogy kiemelje egyéniségét és megvédje készülékét a mindennapi használat során.

Specifikáció