Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy S20 FE/Lite Softy tok sárga

Softy tokunk tökéletes megoldás azoknak az okostelefon-tulajdonosoknak, akik védelmet, rugalmasságot és funkcionalitást keresnek egy termékben. Ez egy olyan tok, amely nemcsak megvédi okostelefonját a karcolásoktól és sérülésektől, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz neki.A Softy tok rugalmas anyagból készült, amely tökéletesen alkalmazkodik ok
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
3 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Softy tokunk tökéletes megoldás azoknak az okostelefon-tulajdonosoknak, akik védelmet, rugalmasságot és funkcionalitást keresnek egy termékben. Ez egy olyan tok, amely nemcsak megvédi okostelefonját a karcolásoktól és sérülésektől, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz neki.

A Softy tok rugalmas anyagból készült, amely tökéletesen alkalmazkodik okostelefonja formájához, így tökéletes illeszkedést biztosít. A tok belsejében egy bélés található, amely hatékonyan védi a képernyőt a karcolásoktól, hosszú távú védelmet biztosítva.

A Softy tok kialakításában okostelefonod fontos elemei, például lencsék is helyet kaptak. A tok precíz kivágásokkal rendelkezik az objektívek számára, így szabadon használhatja a fényképezőgépet a tok eltávolítása nélkül. Ezenkívül a tok megemelt élekkel rendelkezik az objektívek és a fényképezőgép körül, ami ráadásul megvédi őket a töréstől és a karcolásoktól.

A Softy tokot az Ön kényelmét szem előtt tartva tervezték. Van egy hely a zsinór rögzítésére, így biztonságosan rögzítheti okostelefonját a csuklójához vagy az övhöz, így kényelmes hozzáférést biztosít, és elkerüli a véletlen leejtést.

Softy tokunk nemcsak praktikus, hanem stílusos is. Különböző színekben és mintázatokban kapható, így személyre szabhatja okostelefonját, és kiemelheti egyéni stílusát. Akár az elegáns megjelenést, akár a színesebb és dinamikusabb környezetet részesíti előnyben, Softy tokunk számos lehetőség közül választhat.

Győződjön meg arról, hogy okostelefonja megfelelően védett, miközben a Softy toknak köszönhetően megőrzi a teljes funkcionalitást és kényelmet. Fedezze fel okostelefonja védelmének és stílusának új szintjét a rugalmas Softy tokkal.

Specifikáció