Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy M33 5G Tech-Protect Icon tok rózsaszín

A Tech-Protect Icon tok egyedülállóan kényelmes tapintású szilikonból készült, amely egyedi érzetet nyújt. A minimalista design és a stílus tökéletes harmóniája jellemzi ezt a tokot, amely nem csak a készülékét védi, hanem egyúttal stílusos kiegészítővé is válik.A tok belső része mikroszálas anyaggal van borítva, ami védelmet nyújt készülékének a k
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
TECH-PROTECT
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Tech-Protect Icon tok egyedülállóan kényelmes tapintású szilikonból készült, amely egyedi érzetet nyújt. A minimalista design és a stílus tökéletes harmóniája jellemzi ezt a tokot, amely nem csak a készülékét védi, hanem egyúttal stílusos kiegészítővé is válik.

A tok belső része mikroszálas anyaggal van borítva, ami védelmet nyújt készülékének a karcolások és kisebb sérülések ellen. Az innovatív anyagválasztás biztosítja, hogy készüléke mindig újnak tűnjön, miközben teljes védelmet nyújt a mindennapi használat során.

Az Icon tok pontosan illeszkedik készülékére, így könnyedén hozzáférhet minden porthoz és gombhoz anélkül, hogy le kellene vennie a tokot. Kényelmesen kezelheti készülékét anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a védelem vagy a stílus terén.

Válassza a Tech-Protect Icon tokot, és adjon hozzá egy csipetnyi eleganciát és védelmet mindennapi életéhez! Legyen az okostelefonja stílusos és biztonságban egyetlen tokban.

Specifikáció