Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A51 5G szilikon Ring tok mágneses állvány

Tartós TPU tok mágnesgyűrűvelA termék tartós TPU anyagból készült , amelyet nagy kopásállóság és mechanikai sérülések jellemeznek.   Érdemes megemlíteni a termék fő előnyét, ami kétségtelenül a felhelyezett mágnesgyűrű , melynek köszönhetően a telefont a mágneses tartóra rögzítheted . Kétségtelen előnye az is, hogy a telefont olyan helyze
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Tartós TPU tok mágnesgyűrűvel
A termék tartós TPU anyagból készült , amelyet nagy kopásállóság és mechanikai sérülések jellemeznek.   
Érdemes megemlíteni a termék fő előnyét, ami kétségtelenül a felhelyezett mágnesgyűrű , melynek köszönhetően a telefont a mágneses tartóra rögzítheted . Kétségtelen előnye az is, hogy a telefont olyan helyzetben lehet megtámasztani, hogy kényelmesen nézhessen filmeket . A gyűrű további védelmet nyújt a telefon véletlen kioldása ellen, csak tegye rá az egyik ujjára.         
A külső Soft-Touch héjnak köszönhetően a tok nagyon kellemesen tartható a kézben.     
Modern és elegáns tok  , amely tökéletesen illeszkedik a  telefonhoz . A ház egyedi kialakítású ,  aminek köszönhetően  biztonságosabban tarthatja a  telefont  a kezében.          
Az anyag, amelyből a tok készült, puha és  rugalmas . Tökéletesen  védi a készülék hátsó  és  oldalsó széleit . Ellenáll a sérüléseknek.           
A ház precíz funkcionális kivágásokkal rendelkezik a töltőaljzat és a lencsék számára . A gombhuzatok rugalmas anyagból készülnek, ami maximalizálja a használat kényelmét.      
A burkolat belseje puha velúrral bélelt, így védi a készülék hátulját a kopástól, és csökkenti az esetleges ütések negatív hatásait.

Specifikáció