Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A34 5G Telone mágneses fliptok fekete

A Telone Mágneses Fliptok egy olyan kivételes kiegészítő, amely a környezetbarát anyaghasználat és az innovatív design ötvözésével új szintre emeli a telefonvédelmet és funkcionalitást.A tok kívülről szövettel borított, amely nem csak stílust kölcsönöz, de védelmet is nyújt a készüléknek. A belső felületen pedig egy flexibilis TPU keret található,
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
2 300 Ft
Telone
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Telone Mágneses Fliptok egy olyan kivételes kiegészítő, amely a környezetbarát anyaghasználat és az innovatív design ötvözésével új szintre emeli a telefonvédelmet és funkcionalitást.

A tok kívülről szövettel borított, amely nem csak stílust kölcsönöz, de védelmet is nyújt a készüléknek. A belső felületen pedig egy flexibilis TPU keret található, amely körbeöleli a készüléket, megtartva annak eredeti formáját és biztosítva a megbízható védelmet a sérülések ellen.

Az extra praktikusság érdekében a tok belső részén egy kártyatartó is helyet kapott. Ez a lehetőség lehetővé teszi, hogy néhány fontos kártyát vagy dokumentumot mindig magánál tudjon, így mindig rendelkezésre állnak.

A mágneses zárhatóság gondoskodik arról, hogy készüléke mindig biztonságban legyen, és ne essen ki véletlenül a tokból. Ez a megoldás nem csak a védelmet, hanem a kényelmet is növeli.

A kreatív design lehetővé teszi, hogy a fliptokot akár támaszként is használja, így kényelmesen nézhet filmeket, videókat vagy videóhívásokat tarthat, anélkül, hogy meg kellene fognia a készüléket.

Specifikáció