Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A34 5G Spigen Liquid Air flexibilis TPU gél tok Abyss zöld

A Spigen Liquid Air tok egy forradalmian új megközelítést kínál a telefonvédelemben. Az egyedülálló pont technológia révén ez a tok tökéletesen láthatatlanul simul készülékére. Kivételesen vékony réteg a tok felületén nem csak átlátható, de ellenáll az ujjlenyomatoknak és a zsíros foltoknak is, így mindig ragyogóan tiszta marad. Többé nem kell aggó
  • Saját Raktáron: Több mint 3 darab
Raktáron: Több mint 3 darab
6 300 Ft
Spigen
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Spigen Liquid Air tok egy forradalmian új megközelítést kínál a telefonvédelemben. Az egyedülálló pont technológia révén ez a tok tökéletesen láthatatlanul simul készülékére. Kivételesen vékony réteg a tok felületén nem csak átlátható, de ellenáll az ujjlenyomatoknak és a zsíros foltoknak is, így mindig ragyogóan tiszta marad. Többé nem kell aggódnia az esztétikai megjelenés miatt, miközben a készüléke mindig megfelelően védett lesz.

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a Liquid Air tok szinte észrevétlenül van jelen, mintha semmi sem lenne a telefonodon. A tok pontosan kialakított kivágásai biztosítják, hogy minden gomb és funkció könnyedén elérhető maradjon anélkül, hogy le kellene vennie a tokot.

Válassza a Spigen Liquid Air flexibilis TPU gél tokot, és élvezze a láthatatlan, mégis hatékony védelmet! Engedje, hogy készüléke eredeti szépsége és teljes funkcionalitása kiemelkedjen, miközben a mindennapi védelemre is gondolunk.

Specifikáció