Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A33 5G Forcell Card tok kártya tárolóval zöld

Telefonja és bankkártyája mindig kéznél van.A piacon kapható telefontokok túlnyomó többsége nem kínál kártyák vagy dokumentumok tárolására lehetőségét. A Forcell Card egy tok, melynek köszönhetően mindig kéznél lehet a telefon és a bankkártya.Napi védelemA Forcell Card tok védi a telefon hátulját és éleit a karcolásoktól és sérülésektől. Nincs
  • Saját Raktáron: Több mint 3 darab
Raktáron: Több mint 3 darab
2 300 Ft
Forcell
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Telefonja és bankkártyája mindig kéznél van.
A piacon kapható telefontokok túlnyomó többsége nem kínál kártyák vagy dokumentumok tárolására lehetőségét. 
A Forcell Card egy tok, melynek köszönhetően mindig kéznél lehet a telefon és a bankkártya.

Napi védelem
A Forcell Card tok védi a telefon hátulját és éleit a karcolásoktól és sérülésektől. Nincs több karcolás, még akkor sem, ha a kulcsokat és a telefont ugyanabban a zsebben helyezi el. 
Nincs többé az okostelefon véletlen kiejtése a kezéből – ez a csúszásgátló bevonatnak köszönhetően lehetséges. A Forcell Card védelmet nyújt az ujjlenyomatok ellen is.

100%-os illeszkedés
A tok rugalmas szilikonból készült. Ez az anyag garantálja, hogy a tok tökéletes illeszkedést biztosít a készülékhez. Ezen kívül minden kivágás és gomb tökéletesen integrálva van.

Az induktív töltés a Forcell Card tokon keresztül működik. A telefon vezeték nélküli töltéséhez nem kell eltávolítania a tokot (azonban azt javasoljuk, hogy töltés előtt vegye ki a bankkártyát a tokjából).

Specifikáció