Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A22 4G Kijelzővédő üvegfólia 10db - Nem külön csomagolt

10 db 9H edzett szemüveg készlet a legújabb okostelefonokhoz. Hatékony védelmet, kiváló képtisztaságot és álcázza a karcolásokat a képernyőn. Az oleofób bevonat ellenáll a zsírnak és az ujjlenyomatoknak.A készlet 10 db poharat tartalmaz képernyőtisztító kendővel. Ez egy kiváló ajánlat azoknak a nagykereskedőknek, akik saját csomagolá
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

    10 db 9H edzett szemüveg készlet a legújabb okostelefonokhoz. Hatékony védelmet, kiváló képtisztaságot és álcázza a karcolásokat a képernyőn. Az oleofób bevonat ellenáll a zsírnak és az ujjlenyomatoknak.

    A készlet 10 db poharat tartalmaz képernyőtisztító kendővel. Ez egy kiváló ajánlat azoknak a nagykereskedőknek, akik saját csomagolásukban szeretnék értékesíteni a terméket.

    Az üveg vékony és robusztus – 0,3 mm-nél kisebb vastagságú, és nem vastagítja a telefont. A teljes ragasztófelületnek köszönhetően kiváló tapadás azt jelenti, hogy nem halmozódik fel szennyeződés vagy por a fólia alatt.

    Könnyen felszerelhető a mellékelt készletnek köszönhetően.

    Az üveg tökéletesen illeszkedik a képernyőhöz, nem hagy légbuborékokat. A nem tapadó formulának köszönhetően az üveg eltávolítása után nem hagy nyomot. Az edzett üvegből készült fólia sokkal karcállóbb, mint a műanyag fólia.

    Az üveg szélei lekerekítettek.

    Keménységi index : 9H
    Vastagság : 0,3mm

    A készlet tartalma :
    - 10 edzett üvegfólia
    - 10 kendő a por eltávolításához törölje le a képernyőt zsírtalanító
    - 10 tisztítókendő a légbuborékok eltávolításához

    Specifikáció