Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A15 5G Mercury Goospery szilikon tok zöld

A Mercury Goospery szilikon tok tökéletes megoldás azok számára, akik nem csak védelmet, hanem eleganciát is keresnek telefonjukhoz. Rendkívül gondosan megtervezett, rugalmas szilikonból készült tok mikroszálas belsővel.A mikroszálas bélés kiváló védőgát, kiküszöböli a ház megkarcolódásától való félelmet. Ezenkívül a szilikon textúrája rendkívül si
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
2 800 Ft
Mercury
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Mercury Goospery szilikon tok tökéletes megoldás azok számára, akik nem csak védelmet, hanem eleganciát is keresnek telefonjukhoz. Rendkívül gondosan megtervezett, rugalmas szilikonból készült tok mikroszálas belsővel.

A mikroszálas bélés kiváló védőgát, kiküszöböli a ház megkarcolódásától való félelmet. Ezenkívül a szilikon textúrája rendkívül sima és puha tapintású, aminek köszönhetően a telefon tökéletesen illeszkedik a kézbe, így a mindennapi használat során is kényelmet biztosít.

A szennyeződés- és elszíneződésálló külső szilikon bevonat gondoskodik arról, hogy telefonja mindig jól nézzen ki. A megemelt élek védik a képernyőt és a kamera lencséjét is a sérülésektől és a karcolásoktól, ami tovább növeli készüléke tartósságát.

Ennek a toknak jelentős előnye a vezeték nélküli töltőkkel való kompatibilitása. Ennek köszönhetően a telefon vezeték nélküli töltéséhez már nem kell levenni a burkolatot, ami minden bizonnyal növeli a használat kényelmét és még egyszerűbbé teszi a készülék használatát.

Specifikáció