Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A14 4G/5G Tech-Protect Supreme kijelző és kameralencse védő üvegfólia

A Tech-Protect Supreme, a nélkülözhetetlen védelmi készlet megvédi a készülék képernyőjét és lencséjét a mindennapi használat során. Az edzett kijelző könnyű és csiszolt üvegből készült, vastagsága 0,3 mm, keménységi foka 9H. A kristálytiszta üveg biztosítja a kép tisztaságát, a színtelítettség tökéletes reprodukálását, és nem zavarja az érintésérz
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
TECH-PROTECT
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Tech-Protect Supreme, a nélkülözhetetlen védelmi készlet megvédi a készülék képernyőjét és lencséjét a mindennapi használat során. Az edzett kijelző könnyű és csiszolt üvegből készült, vastagsága 0,3 mm, keménységi foka 9H. A kristálytiszta üveg biztosítja a kép tisztaságát, a színtelítettség tökéletes reprodukálását, és nem zavarja az érintésérzékenységet. Ezenkívül kiváló minőségű oleofób bevonattal van ellátva, amely minimálisra csökkenti az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések hátrahagyását.

Kiváló minőségű, 9H keménységű, edzett üvegből készült védőlencsesapka. Pontosan vágott, védelmet nyújt a karcolások és törések ellen. Egyedülálló tulajdonsága az egyszerű telepítés, amely bármely, még a tapasztalatlan felhasználó számára is elérhető.

Specifikáció