Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A12 Card tok kártya tárolóval rózsaszín

Telefonja és bankkártyája mindig kéznél van.A piacon kapható telefontokok túlnyomó többsége nem kínál kártyák vagy dokumentumok tárolására lehetőségét. A Forcell Card egy tok, melynek köszönhetően mindig kéznél lehet a telefon és a bankkártya.Napi védelemA Forcell Card tok védi a telefon hátulját és éleit a karcolásoktól és sérülésektől. Nincs
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Telefonja és bankkártyája mindig kéznél van.
A piacon kapható telefontokok túlnyomó többsége nem kínál kártyák vagy dokumentumok tárolására lehetőségét. 
A Forcell Card egy tok, melynek köszönhetően mindig kéznél lehet a telefon és a bankkártya.

Napi védelem
A Forcell Card tok védi a telefon hátulját és éleit a karcolásoktól és sérülésektől. Nincs több karcolás, még akkor sem, ha a kulcsokat és a telefont ugyanabban a zsebben helyezi el. 
Nincs többé az okostelefon véletlen kiejtése a kezéből – ez a csúszásgátló bevonatnak köszönhetően lehetséges. A Forcell Card védelmet nyújt az ujjlenyomatok ellen is.

100%-os illeszkedés
A tok rugalmas szilikonból készült. Ez az anyag garantálja, hogy a tok tökéletes illeszkedést biztosít a készülékhez. Ezen kívül minden kivágás és gomb tökéletesen integrálva van.

Az induktív töltés a Forcell Card tokon keresztül működik. A telefon vezeték nélküli töltéséhez nem kell eltávolítania a tokot (azonban azt javasoljuk, hogy töltés előtt vegye ki a bankkártyát a tokjából).

Specifikáció