Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Rocoren USB-C - lightning Retro Series 1m 20W gyorstöltő kábel (szürke)

Rocoren USB-C és Lightning Retro Series 1 méteres gyorstöltő kábel (szürke).A Rocoren Retro sorozatú gyorstöltő kábele a modern technológiát az elegáns, klasszikus dizájnnal ötvözi. A PD (Power Delivery) 20 W-os kompatibilitás és a 27 W/18W szabványok támogatása révén mindössze 30 perc alatt 60%-ra töltheti fel készülékét. Ideális azok számára, aki
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
Rocoren
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Rocoren USB-C és Lightning Retro Series 1 méteres gyorstöltő kábel (szürke).
A Rocoren Retro sorozatú gyorstöltő kábele a modern technológiát az elegáns, klasszikus dizájnnal ötvözi. A PD (Power Delivery) 20 W-os kompatibilitás és a 27 W/18W szabványok támogatása révén mindössze 30 perc alatt 60%-ra töltheti fel készülékét. Ideális azok számára, akiknek szükségük van arra, hogy készen álljanak az eszközeikre, amikor csak szükségük van rájuk. Az 1 méteres kábel kényelmet nyújt.

Biztonság és teljesítmény
A kábel szívében egy intelligens chip található, amely azonosítja a csatlakoztatott eszközt, és hatékonyan szabályozza az áramot és a feszültséget. Ez biztosítja a stabil és biztonságos töltést, valamint a túltöltés elleni védelmet. A kábelt úgy tervezték, hogy biztonságosan és hatékonyan szállítson áramot az összes Apple eszközhöz, így sokoldalú választás lehet a márka termékeit használó bármely felhasználó számára.

Gyors adatátvitel és tartósság
A 480 Mbps adatátviteli sebességgel a Rocoren kábel nem csak gyorsan tölti fel készülékét, hanem azonnali szinkronizálást és fájlátvitelt is lehetővé tesz. A nejlonfonat és az alumíniumhüvely tartósságot és hajlítási ellenállást biztosít, míg a megvastagított rézmagok hosszan tartó teljesítményt és átviteli stabilitást garantálnak.

GyártóRocoren
Gyártói kódRCPBCL-RT0G
AnyagAlumínium burkolat + nylon fonat
Hossz1 m
Színszürke
Átviteli sebesség480 Mbps
Kimeneti teljesítményPD20W

Specifikáció