Díjmentes szállítás: Expressone 10.000 Ft-tól, GLS 15.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Ringke Wave tok PC borítással Samsung S9 kék

A prémium Ringke Wave ütésálló tok egy inspirált és tartós, kétrétegű TPU és PC védőburkolatú kialakítással rendelkezik, 2x-es kombinált erővel bír a vízcseppek, karcolások és ütődések ellen. A k&e
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: 40114
Raktáron: Nincsen raktáron
2 640 Ft
Ringke
1-2 munkanap! 10 000-tól ingyenes ExpressOne futárszolgálattal.

Termék teljes leírása

A prémium Ringke Wave ütésálló tok egy inspirált és tartós, kétrétegű TPU és PC védőburkolatú kialakítással rendelkezik, 2x-es kombinált erővel bír a vízcseppek, karcolások és ütődések ellen.

A kétnyomású hullám design kényelmes gombélményt biztosít. A kamera és az elülső lámpatesteknél precíz kialakítású kúpos formával rendelkeznek, hogy biztonságosan védjék a kamerát és a kijelzőt a sík felületek érintésétől.

A Ringke Wave nemcsak a kettős szerkezetben kelt feltűnő hatást, hanem az optimális vastagságot nyújt és kényelmes tapadást biztosít. Az ergonomikus oldalsó borítás biztonságos rögzítéssel tartja karban a készüléket, és karcsúbbá teszi.

A belső lágy TPU réteg és a kemény PC védőburkolat védelme lenyűgöző, új hullám inspirálta profillal tökéletesíti a modern, intelligens okos telefon kialakítását. Könnyű vezeték nélküli töltést is biztosít. A gombok körüli pontos kivágások lehetővé teszik a portok könnyű elérhetőségét., így könnyebben tölthetők és hozzáférhetnek az összes funkcióhoz.

Specifikáció