Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Remax RM-518i fülhallgató Lightning csatlakozóval 1.2m fehér

A Remax RM-518i fejhallgató kényelmes használatra készült. Gazdag részletgazdag hangzás és széles frekvenciaátvitel jellemzi, így tisztán hallja a hallgatott dalok minden részletét. A fülgumik jellegzetes kialakítása kényelmessé teszi még hosszú használat során is. Az 1,2 méteres kábel szabadságot biztosít, a Lightning pedig problémamentes használa
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
2 800 Ft
Remax
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Remax RM-518i fejhallgató kényelmes használatra készült. Gazdag részletgazdag hangzás és széles frekvenciaátvitel jellemzi, így tisztán hallja a hallgatott dalok minden részletét. A fülgumik jellegzetes kialakítása kényelmessé teszi még hosszú használat során is. Az 1,2 méteres kábel szabadságot biztosít, a Lightning pedig problémamentes használatot biztosít az Apple készülékekkel.
A Remax márkájú fejhallgatók fantasztikus hangzást biztosítanak a 6 mm-es grafén meghajtóknak köszönhetően, amelyek minimalizálják a hangtorzítást. Garantálják a térhatású hangzást, a mély basszust és a tiszta magas hangokat. A széles frekvenciatartomány, a 16Ω impedancia és a professzionális hangolás a visszaadott hangot élessé, tisztává és részletgazdaggá teszi. Fedezze fel kedvenc dalait újra!
A Remax fejhallgató nem csak kiváló hangminőséget, de nagy kényelmet is biztosít. Könnyűek és ergonomikusak, ami teljes kényelmet garantál még akkor is, ha órákon át hallgatja kedvenc albumait. Puha és kényelmes, a kettős fülgumik jó hangszigetelést biztosítanak, lehetővé téve, hogy elkerülje a környezeti zajokat, és teljes mértékben a zenére összpontosítson.

Specifikáció