Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Remax autós töltő /Bluetooth FM Transmitter USB-C, 2x USB RCC331, 54.5W fekete

A REMAX autós töltő tökéletes lesz az Ön számára! Gyorsan és biztonságosan töltheti fel eszközeit. Most már biztos lehet benne, hogy készülékei mindig használatra készek lesznek!A REMAX RCC331 egy autós töltő, amely gyors töltést tesz lehetővé 54,5 W teljesítménnyel. Ezenkívül 3 bemenettel van felszerelve, köztük 2x USB és 1x USB-C, amely lehetővé
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
Remax
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A REMAX autós töltő tökéletes lesz az Ön számára! Gyorsan és biztonságosan töltheti fel eszközeit. Most már biztos lehet benne, hogy készülékei mindig használatra készek lesznek!
A REMAX RCC331 egy autós töltő, amely gyors töltést tesz lehetővé 54,5 W teljesítménnyel. Ezenkívül 3 bemenettel van felszerelve, köztük 2x USB és 1x USB-C, amely lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését. Sőt, a LED-kijelző segítségével nyomon követheti az aktuális feszültség állapotát. A gyorstöltés nemcsak kényelmes, hanem időt is takarít meg, különösen akkor, ha sietve kell feltöltenie készülékeit.
A modern REMAX töltő számos további funkciót kínál, például automatikus lejátszást TF kártyáról, beépített FM rádió funkciót, nagyfelbontású mikrofont és gyors kihangosított híváskezelést. Ezek a kiegészítő funkciók sokoldalúbbá teszik a töltőt vezetés közbeni használatra.

Specifikáció