Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Orico külső ház, tok 2.5'' HDD / SSD 6 Gbps, USB-C 3.1 Gen1 (fehér)

Orico 25PW1C-C3-WH-EP 2,5" HDD / SSD házAz Orico 25PW1C-C3-WH-EP meghajtóház akár 6 Gbps átviteli sebességet biztosít, és USB-C 3.1 Gen1 interfésszel van felszerelve. Könnyedén csatlakoztathatja laptopjához vagy számítógépéhez. Segítségével például kényelmesen rendezheti a fényképeket vagy nézhet videókat. Az eszközt széleskörű
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: 25PW1C-C3-WH-EP
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
Orico
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Orico 25PW1C-C3-WH-EP 2,5" HDD / SSD ház

Az Orico 25PW1C-C3-WH-EP meghajtóház akár 6 Gbps átviteli sebességet biztosít, és USB-C 3.1 Gen1 interfésszel van felszerelve. Könnyedén csatlakoztathatja laptopjához vagy számítógépéhez. Segítségével például kényelmesen rendezheti a fényképeket vagy nézhet videókat. Az eszközt széleskörű kompatibilitása jellemzi, és támogatja a 2,5"-os SATA HDD/SSD-t, amelynek maximális kapacitása 4 TB, vastagsága pedig 7-9,5 mm.

 

Tartós kivitel

A házhoz kiváló minőségű ABS műanyag került felhasználásra, így nem csak rendkívül strapabíró, de megóvja a belső meghajtót a sérülésektől. Speciális lengéscsillapító betéttel is ellátták. Figyelemre méltó egy kis LED-es visszajelző is, amely tájékoztatást ad a készülék működési állapotáról.

 

Lenyűgöző sebesség

Már nem kell túl sokáig várnia, hogy az összes szükséges fájl megtalálja a célt. A ház USB-C 3.1 Gen1 porttal van felszerelve, amely akár 6 Gbps (akár 550 Mbps) átviteli sebességet kínál. A készülék támogatja az UASP protokollokat és a TRIM funkciót is, így gyors, stabil és biztonságos átvitelt tud biztosítani. Mindez lehetővé teszi a kiválasztott fényképek, videók, dokumentumok vagy zenei fájlok másolását pillanatok alatt.

 

Elegendő memóriaterület

Ne aggódjon amiatt, hogy elfogy a tárhely a fájlok tárolására. A tok akár 4TB-os meghajtókkal is kompatibilis! Ez azt jelenti, hogy sok fényképet, prezentációt, dokumentumot, zenét vagy videót gond nélkül tárolhat. A lehetőségek valóban hatalmasak!

 

Intelligens működés

A tok nemcsak hatékony, hanem biztonságos és intelligens működésével is kitűnik. 10 perc inaktivitás után a készülék automatikusan alvó üzemmódba lép, így megóvja a benne elhelyezett meghajtót a sérülésektől és meghosszabbítja élettartamát. Az alkalmazott megoldás az esetleges adatvesztést is elkerüli.

 

Széleskörű kompatibilitás - problémamentes telepítés

A termék tökéletesen illeszkedik a 2,5"-os SATA HDD és SSD meghajtókhoz, amelyek vastagsága 7 mm és 9,5 mm között mozog. Kompatibilis a Windows, Mac OS és Linux operációs rendszerekkel is. Ráadásul a Plug&Play rendszernek köszönhetően nem kell aggódnia kell a bonyolult, időigényes konfiguráció miatt, ugyanakkor a ház nagyon könnyen telepíthető - nincs szükség szerszámra.

 


A dobozban

  • Ház
  • Adatkábel
  • Használati utasítás

 

Leírás

 

MárkaOrico
Modell25PW1C-C3-WH-EP
SzínFehér
Kimeneti interfészUSB-C 3.1 Gen1
Átviteli sebességAkár 6 Gbps
Kompatibilis meghajtók2,5" SATA HDD / SSD 7 mm-től 9,5 mm vastagságig
Támogatott kapacitásAkár 4 TB
Telepítési módNincs szükség szerszámokra
AdatkábelUSB-C – USB-C (0,35 m)
AnyagABS
Méretek130x80x14,5 mm
KompatibilitásWindows, Mac OS, Linux

Specifikáció