Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Orico 10 az 1-ben USB Type-C HUB, többfunkciós dokkolóállomás (ezüst)

Orico 10 az 1-ben HUB dokkolóállomás Orico USB-C, HDMI, 3xUSB, SD/TF, audio (ezüst)Az Orico PW11-10P-SV-EP dokkolóállomással könnyedén növelheti számítógépe képességeit. Az eszköz akár 10 portot kínál - 3x USB-A, 1x 3,5 mm-es audio, 1x SD-kártyahely, 1x microSD kártyahely, 1x HDMI, 1x VGA, 1x Ethernet port és 1x USB-C. Ez a funkcionális hub lehetőv
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: PW11-10P-SV-EP
Raktáron: Nincsen raktáron
12 610 Ft
Orico
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Orico 10 az 1-ben HUB dokkolóállomás Orico USB-C, HDMI, 3xUSB, SD/TF, audio (ezüst)
Az Orico PW11-10P-SV-EP dokkolóállomással könnyedén növelheti számítógépe képességeit. Az eszköz akár 10 portot kínál - 3x USB-A, 1x 3,5 mm-es audio, 1x SD-kártyahely, 1x microSD kártyahely, 1x HDMI, 1x VGA, 1x Ethernet port és 1x USB-C. Ez a funkcionális hub lehetővé teszi a fájlok átvitelét akár 5 Gbps sebességgel, és támogatja a PD 100 W-os gyorstöltést. Támogatja a 4K videófelbontást is.


Gondosan átgondolt tervezés
Ne aggódjon amiatt, hogy az állomás túlmelegszik. Akkor is élvezheti hatékony működését, ha több eszközt csatlakoztat hozzá! A termék emellett nagyon könnyű és kézreálló – szükség esetén könnyedén magával viheti munkába, üzleti útra vagy egyetemre. Könnyedén találsz neki helyet pénztárcádban, hátizsákodban vagy laptoptáskádban!


Fantasztikus képminőség
Azt tervezi, hogy megmutatja barátainak nyaralási fotóit? Szüksége van prezentációt tartani a munkahelyén? Vagy esetleg nagyobb képernyőn szeretne filmet nézni? Nem probléma – csak csatlakoztassa laptopját TV-hez vagy projektorhoz az állomás HDMI-portján keresztül. A készülék lehetővé teszi a 4K / 60 Hz, 4K / 30 Hz, 2K / 60 Hz és 1080p / 120 Hz megjelenítését. Így nem marad le egyetlen részletről sem!


Azonnali fájlátvitel
Mostantól még gyorsabban viheti át fájljait az eszközök között. Az Orico dokkolóállomás 3 USB 3.0 porttal rendelkezik, amelyek körülbelül 420 MB/s átviteli sebességet biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy mindössze 3 másodpercet vesz igénybe 1 GB adat átvitele! Többé nem kell túl sokat várnia, hogy a szükséges fényképek vagy videók célba érjenek. Sőt, 2 memóriakártya-nyílás is rendelkezésedre áll - microSD és SD.


Gyors internetkapcsolat
Az Orico segítségével kényelmesebben is használhatja az internetet. Az állomás Ethernet portja akár 10 / 100 / 1000 Mbps sebességet is támogat, ami rendkívül gyors és stabil kapcsolatot jelent. Felejtsd el a késéseket és az oldalakat, amelyek betöltése túl sokáig tart! Mostantól megszakítás nélkül böngészhet a közösségi médiában, dolgozhat, nézhet YouTube-videókat és akár játszhat is!


Gyors betöltés
Biztosítsa laptopját állandó áramforrással, és ne aggódjon amiatt, hogy a legkevésbé alkalmas pillanatban lemerül. Az állomás USB-C portja támogatja a PD 100 W-os gyorstöltést – egyszerűen csatlakoztassa a hálózati adaptert (nem tartozék), és biztos lehet benne, hogy eszköze nem fog lemerülni! A hub segítségével például egy 13"-es MacBook Pro-t körülbelül 1,5 óra alatt, egy 13"-es MacBook-ot körülbelül 2 óra alatt tölthet fel.


Széleskörű kompatibilitás
Ez a praktikus hub zökkenőmentesen működik Windows, Linux, Mac OS és Android operációs rendszerekkel. Sikeresen használhatja például egeret, billentyűzetet vagy USB-meghajtót laptopjához, táblagépéhez vagy okostelefonjához. Okostelefonján vagy táblagépén nincs mini jack port? Ne add fel a vezetékes fejhallgató használatának lehetőségét! A hub 3,5 mm-es audio jack csatlakozóval rendelkezik, amely támogatja a Hi-Fi kimenetet. A készülék kompatibilis az Apple M1 és M2-vel is. A lehetőségek szinte végtelenek! Megjegyzés: telefonjának és táblagépének támogatnia kell az OTG funkciót.


GyártóOrico
ModellPW11-10P-SV-EP
SzínEzüst
BemenetUSB-C
Rendelkezésre álló portokUSB-A x3 (5 Gbps), 3,5 mm-es audio x1, SD-kártyahely x1, microSD kártyahely x1, HDMI x1 (4K / 30 Hz), 1x VGA, 1x Ethernet, 1x USB-C (PD 100 W)
AnyagAlumínium ötvözet + ABS
Méretek132 x 44,4 x 17 mm
Kábelhosszúság0,2 m
Támogatott rendszerekWindows, Linux, Mac OS, Android

Specifikáció