Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Next One MagSafe-kompatibilis mágneses autós telefontartó vezeték nélküli töltéssel szellőzőre fekete

Bemutatjuk a NEXT ONE MagSafe-kompatibilis autós töltőt szellőzőnyílással – egy figyelemre méltó tartozék, amely könnyedén táplálja az Apple eszközeit. Prémium dizájnja zökkenőmentesen illeszkedik autója műszerfalába, egy csipetnyi eleganciát adva vezetési élményéhez.A NEXT ONE által tervezett mágneses autós töltő a tökéletes kiegészítő, amely egye
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: CAR-MAG-CHR
Raktáron: Nincsen raktáron
16 460 Ft
NEXT ONE
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Bemutatjuk a NEXT ONE MagSafe-kompatibilis autós töltőt szellőzőnyílással – egy figyelemre méltó tartozék, amely könnyedén táplálja az Apple eszközeit. Prémium dizájnja zökkenőmentesen illeszkedik autója műszerfalába, egy csipetnyi eleganciát adva vezetési élményéhez.

A NEXT ONE által tervezett mágneses autós töltő a tökéletes kiegészítő, amely egyesíti a vezeték nélküli töltést a telefontartó biztonságával. 

A NEXT ONE autós töltő egyik legfontosabb jellemzője az egyszerű beállítási mechanizmus. Könnyen konfigurálható úgy, hogy illeszkedjen az autó műszerfalához, ha a terméket és a tartozékokat a gömbfejű anyán keresztül nyomja össze. Miután a helyére került, csatlakoztathatja egy QC3.0 autós töltőhöz (opcionális) a mellékelt Type-C kábel segítségével, és az autó szivargyújtójához csatlakoztatva táplálhatja.

A töltő MagSafe-kompatibilis, így ideális vezeték nélküli töltéshez, ha van NEXT ONE tokja az iPhone 14, iPhone 13 vagy iPhone 12 termékcsaládhoz. Működik azokkal a nem MagSafe tokkal is, amelyek hátulján mágnesgyűrű található. Ha telefonja támogatja a QI szabványt, használhatja a mellékelt mágneses gyűrűt a töltéshez.

A NEXT ONE autós töltő jelzőlámpákkal rendelkezik, amelyek tájékoztatják Önt az állapotáról. Bekapcsoláskor a jelzőfény kigyullad, és várja, hogy a telefon csatlakozzon. A telefon leválasztása után a jelzőfény a készenléti állapotot mutatja. Amikor az autó motorját leállítják és az áramellátást kikapcsolják, a visszajelző lámpa kialszik. A telefon azonban továbbra is mágnesesen rögzítve marad a töltőhöz, és bármikor eltávolítható.

Utazzon anélkül, hogy aggódnia kellene telefonja akkumulátorának élettartama miatt, mivel a NEXT ONE autós töltő automatikusan megkezdi a vezeték nélküli töltést, amint ráhelyezi a telefont. Ha telefonja nem támogatja a vezeték nélküli töltést, vagy ha a töltő fémes idegen tárgyat észlel, a jelzőfény felváltva 5 másodpercig villog, majd kikapcsol. A töltő maximális töltési teljesítménye 15 W, a töltési hatékonyság pedig a töltési környezettől és a telefon kapacitásától függően változhat.

A NEXT ONE autós töltő használata egyszerű a NEXT ONE által tervezett MagSafe-kompatibilis tokkal. Egyszerűen helyezze iPhone-ját a töltőtartóra, és a mágneses szívóerő azonnal a helyére rögzíti a telefont, miközben a töltőtekercset igazítja. A vezeték nélküli töltés automatikusan elindul, és a visszajelző lámpa kigyullad, ami egy csipetnyi kifinomultságot ad a vezetési élményhez. Fontos megjegyezni, hogy a legjobb vezeték nélküli töltési távolság 3 mm, és a töltő nem tud áthatolni a fémen, ezért kerülje a fém vagy a túl vastag (3 mm feletti) telefontok használatát a gyors vezeték nélküli töltéshez.

A csomag tartalmaz egy Type-C töltőkábelt a NEXT ONE autós töltő tápellátásához. Tartalmaz továbbá egy MagSafe-kompatibilis töltőt, egy mágnesgyűrűt, egy rögzítőelemet (szellőzőt) és egy használati útmutatót.

Az optimális töltési élmény érdekében javasoljuk a NEXT ONE által tervezett MagSafe kompatibilis tokok használatát az autós töltővel együtt.

A biztonságos és megfelelő használat érdekében kérjük, kövesse az alábbi óvintézkedéseket:
- Ne használja a terméket 60 fok feletti hőmérsékleten.
- Kerülje a termék professzionális versenyzésben vagy extrém terepen történő használatát.

A NEXT ONE mágneses autós töltő hatékony megoldást kínál az autó vezeték nélküli töltésére, zökkenőmentes élményt biztosítva.

Specifikáció