Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Next One mágneses vezeték nélküli Power Bank (5000 mAH) MagSafe-kompatibilis (MAG-WLS-PBNK)

A NEXT ONE által tervezett MagSafe PowerBank egy többfunkciós töltési kombináció, amely 2 az 1-ben elemből áll: 15 W-os power bank + vezeték nélküli töltő. A NEXT ONE MagSafe töltő leegyszerűsíti a maximális vezeték nélküli töltést, kapacitása pedig 5000 mAh. Az iPhone hátuljához rögzítve a tökéletesen elhelyezett mágnesek akár 15 W vezeték nélküli
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: MAG-WLS-PBNK
Raktáron: Nincsen raktáron
22 440 Ft
NEXT ONE
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A NEXT ONE által tervezett MagSafe PowerBank egy többfunkciós töltési kombináció, amely 2 az 1-ben elemből áll: 15 W-os power bank + vezeték nélküli töltő. A NEXT ONE MagSafe töltő leegyszerűsíti a maximális vezeték nélküli töltést, kapacitása pedig 5000 mAh. Az iPhone hátuljához rögzítve a tökéletesen elhelyezett mágnesek akár 15 W vezeték nélküli töltést biztosítanak.
 
MagSafe kompatibilis az erõfeszítésmentes igazítás és a hatékony töltés érdekében iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone SE (2. generációs, 3. generációs), iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 készülékekhez Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max és iPhone 12 Mini. Úgy működik, mint egy normál vezeték nélküli power bank, amely támogatja az összes mobiltelefont QI protokollal. Biztonságosabb a gyorstöltéshez, túltöltést, rövidzárlatot, magas hőmérsékletet, reset-et, leejtésvédelmet stb. kínál. A powerbank alján található digitális LED kijelzőnek köszönhetően nyomon követheti az aktuális fogyasztást és búcsút inthet az áramhiánynak .
 
Vezeték nélküli töltési funkció:
 
Helyezze a telefont a vezeték nélküli töltőre. Kattintson a vezeték nélküli töltés funkció bekapcsolásához.
Ha a töltőt használja a power bank töltésére, amikor a bemenet gyorstöltési állapotban van, akkor kapcsolja be a vezeték nélküli töltést a gyorstöltéshez. Ha először bekapcsolja a vezeték nélküli töltést, majd használja a töltőt a power bank töltéséhez, akkor csak 5 W-os vezeték nélküli töltés lesz.
A power bank töltési folyamatában, amikor az teljesen fel van töltve, a töltési protokoll 5 V-os bemeneti állapotba kapcsol. Ekkor a vezeték nélküli töltés be van kapcsolva, és csak a szokásos 5 W-os töltés érhető el. Ha a bemeneti töltőkábelt kihúzza, az automatikusan újraindul, és a vezeték nélküli töltés gyorstöltési módba léphet.
A PD12V töltővel történő töltés során a vezeték nélküli töltés funkció ki van kapcsolva, mert a vezeték nélküli töltés nem támogatja a 12 V-os tápegységet.
 
 
Teljesítményjelzők:
1. A világítás teljesítményének ellenőrzése:
Kattintson a gombra, ha egy fehér fény világít, az azt jelenti, hogy a teljesítmény 25%-on belül van, ha két fehér lámpa világít, az azt jelenti, hogy a teljesítmény 50%-on belül van, ha három fehér fény világít, ez azt jelenti, hogy a teljesítmény 75%-on belül van és ha négy fehér lámpa világít, az azt jelenti, hogy a teljesítmény 100%-on belül van. Amikor a lámpa utolsó lámpája villog, az akkumulátor töltöttségi szintje 5% alatt van, kérjük, mielőbb töltse fel.
 
2. A töltési funkció ellenőrzése:
Kattintson a gombra, a mobil tápellátás jelzőfénye világít, megjelenik az akkumulátor aktuális tartaléka, és világít a piros vezeték nélküli töltés jelzőfénye. Ha azt észleli, hogy az eszköz töltődik, a piros jelzőfény kialszik, a zöld pedig világít.
 
 
Jellemzők
5000 mAh kapacitás
15 W-os mágneses vezeték nélküli gyorstöltés
PD+ QC20W gyorstöltés
Szinkronizálja a bemenetet és a kimenetet a hordozható töltéshez
Pontos LED-es teljesítményjelzők
Kiváló minőségű biztonságos polimer akkumulátor
C típusú bemenet DC5V-3A/9V-2.25A
C típusú kimenet DC5V-3A/9V-2.25A/12V-1.5A
Vezeték nélküli kimenet 15W Max
Vezetői szabvány GB/T35590-2017
Üzemi hőmérséklet -10'C-40C
 
Megjegyzések és figyelmeztetések
★ Ha ezt a készüléket hosszabb ideig nem használja, kérjük, legalább 3 havonta töltse fel.
★ Töltés közben enyhe hőt termelhet, ami normális, amíg 55°C alatt van.
★ A készüléket mindig tartsa szárazon, és ne tisztítsa vegyszerekkel.
★ Legyen zöld, és hasznosítsa újra ezt az eszközt a kijelölt helyen.
★ A gyerekeknek felnőtt irányítása alatt kell használniuk.
★ Ne törje össze, ne szerelje szét, ne karcolja fel és ne helyezze nedves környezetbe a készüléket.
★ Ne használja eszközök töltésére kompatibilis áramerősség mellett
feszültség, ami tüzet vagy egyéb problémákat okozhat.
★ Ha az eszköz nem töltődik: ellenőrizze a kábelt. A használt töltő vagy adapter működik. Ha nem, kérjük, válasszon kompatibilis komponenseket a töltéshez
★ Amikor a telefon töltődik, ellenőrizze, hogy a készülék be van-e kapcsolva, és van-e még áram az eszközben, ha a fentiek rendben vannak.

Specifikáció