Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Next One Hardshell, kemény tok MacBook Air 13 M2 Retina Display 2022-höz Safeguard Smoke Black

Minden védelem, amire a Mac-nek szüksége van.A NEXT ONE által tervezett hardshell laptoptok a legjobb védelmet nyújtja Mac gépnek. Ultravékony, de a legjobb védelmet nyújtja, könnyen fel- és levehető, de teljes hozzáférést biztosít a Mac összes portjához.Tartós kemény tok MacBook Air 13” M2 Retina Display 2022-höz, amely véd a karcolásoktól, defekt
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: AB1-MBA13M2-SFG-SMK
Raktáron: Nincsen raktáron
17 460 Ft
NEXT ONE
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Minden védelem, amire a Mac-nek szüksége van.
A NEXT ONE által tervezett hardshell laptoptok a legjobb védelmet nyújtja Mac gépnek. Ultravékony, de a legjobb védelmet nyújtja, könnyen fel- és levehető, de teljes hozzáférést biztosít a Mac összes portjához.
Tartós kemény tok MacBook Air 13” M2 Retina Display 2022-höz, amely véd a karcolásoktól, defektektől és horpadásoktól. Biztonságos kapcsokkal és gumírozott lábakkal, amelyek megakadályozzák a csúszást.
Tartós, vékony védelem: A ház elég erős és tartós ahhoz, hogy megvédjen szinte minden olyan mindennapi eseménytől, ami MacBookoddal történhet, beleértve a karcolásokat, horpadásokat és defekteket. A polikarbonát anyagok gondoskodnak arról, hogy a MacBook tok soha ne sárguljon el, emellett tartós védelmet nyújt Mac számítógépének.
Biztonságos kapcsok: a kapcsok rögzítik a tokot a jobb, nagyon biztonságos tartás érdekében. Csak rögzítse, és ott is marad. Egyedi klipek a MacBookon való elhelyezéshez, könnyen fel- és levehető.
Úgy illeszkedik, mint egy kesztyű: a kétrészes kialakítás rendkívül pontosan illeszkedik, anélkül, hogy akadályozná a hozzáférést a portokhoz. Pattintható kialakítás, könnyű fel- és leszerelés; teljesen szellőző a hőelvezetés érdekében. Teljes hozzáférés az összes porthoz és funkcióhoz
Az ultravékony: a könnyű, kemény héjú ház vastagsága 1,1 mm. Nincs kivágott logó, az átlátszóság színenként eltérő
Földön marad: a kiváló minőségű gumilábak sima felületet és kényelmes érzetet biztosítanak, miközben megakadályozzák a csúszást bármilyen felületen, és stabilan tartják MacBookodat csúszásmentes alappal, hőszellőzőnyílásokkal és minden porthoz való teljes hozzáféréssel. Tökéletes ajándék minden Apple szerelmes számára.

Specifikáció