Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Next One 20W PD USB-C hálózati töltő adapter

A NEXT ONE által tervezett 20 W-os USB-C PD fali töltő táplálja iPhone vagy iPad készülékét. Csatlakoztassa a készüléket, és gyorsan töltődik.Összehasonlíthatatlan sebesség: Ezt az USB-C fali töltőt továbbfejlesztett gyorstöltési technológiával fejlesztették ki, és 20 W teljesítményt ad le, ami háromszor gyorsabb, mint az 5 W-os iPhone töltő. A PD
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
  • SKU: 20-PDW-CHR
Raktáron: Már csak 2 darab
7 900 Ft
NEXT ONE
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A NEXT ONE által tervezett 20 W-os USB-C PD fali töltő táplálja iPhone vagy iPad készülékét. Csatlakoztassa a készüléket, és gyorsan töltődik.
Összehasonlíthatatlan sebesség: Ezt az USB-C fali töltőt továbbfejlesztett gyorstöltési technológiával fejlesztették ki, és 20 W teljesítményt ad le, ami háromszor gyorsabb, mint az 5 W-os iPhone töltő. A PD 3.0 porttal felszerelt Next One USB-C töltő 20 W maximális kimeneti teljesítményt kínál iPhone készülékének teljes sebességgel történő töltéséhez. Az iPhone legjobb partnere!
3x gyorsabb töltés: 15 perc töltés = 3,5 óra videó. Töltse fel az iPhone 12-t és a korábbi iPhone-modelleket akár háromszor gyorsabban, mint egy eredeti 5 W-os töltővel. Töltse fel iPhone 12-jét 0%-ról 60%-ra mindössze 30 perc alatt. Időt takarít meg.
Az USB C tápegység támogatja a PD 3.0 és a QC 3.0/2.0 gyorstöltési funkciót, hogy hibátlan kompatibilitást és optimalizált töltési sebességet biztosítson minden USB-C kompatibilis mobileszközön.
Tűzálló PC anyag: a többfunkciós védelmi technológiával ez a PD töltő megvédi telefonját a túlmelegedéstől, túltöltéstől, túláramtól és rövidzárlattól. Biztonságosabb és megbízhatóbb töltési feltételeket biztosít hosszú ideig. Ezenkívül a ház kiváló minőségű tűzálló anyagból készült, a 100%-os biztonságos töltés garantált. 
Hordozható és strapabíró: a kompakt töltőblokk erőteljes töltési teljesítményével bárhová magával viheti, és kis helyet foglal. Az egyszerű, de szilárd konstrukció rendkívül ellenáll a karcolásoknak vagy törésnek.

  • Qualcomm Quick Charge 3.0 töltőport
  • Kimenet: 5V 3A; 9V 2,22A; 12V 1,67A
  • Tűzálló PC anyag
  • USB-C kimenet
  • Széles üzemi hőmérséklet-tartomány
  • Magas ütésállóság
  • Nagy szilárdsági és rugalmassági együttható
  • Bemenet: AC 100-240V ~ 50 / 60Hz 0,5A Max

Specifikáció