Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Motospeed GK81 vezeték nélküli mechanikus gamer billentyűzet RGB világítással, angol

A Motospeed GK81 gamer billentyűzet piros kapcsolókkal a legigényesebb játékosok elvárásainak is megfelel. Tartós és kopásálló – hosszú ideig jól fog szolgálni. Praktikus hangerőszabályzó gombbal is fel van szerelve. A billentyűzet USB-kábellel vezetékesen vagy vezeték nélkül (2,4 GHz) is működhet. Az RGB háttérvilágítás egyedi, gamer jelleget kölc
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: Motospeed GK81
Raktáron: Nincsen raktáron
28 840 Ft
Motospeed
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Motospeed GK81 gamer billentyűzet piros kapcsolókkal a legigényesebb játékosok elvárásainak is megfelel. Tartós és kopásálló – hosszú ideig jól fog szolgálni. Praktikus hangerőszabályzó gombbal is fel van szerelve. A billentyűzet USB-kábellel vezetékesen vagy vezeték nélkül (2,4 GHz) is működhet. Az RGB háttérvilágítás egyedi, gamer jelleget kölcsönöz neki.

A készülék 104 gombbal van felszerelve, piros OUTEMU kapcsolókkal a kényelmes működés és játékmenet érdekében. Rendkívül tartósak és ellenállnak a sérüléseknek. Kényelmesek az ujjakon, és simán működnek. A Motospeed segítségével biztos lehet benne, hogy minden billentyűleütés megfelelően regisztrálásra kerül.

A színes RGB háttérvilágítás szemet gyönyörködtető, és egyedi érzést kölcsönöz a billentyűzetnek. A 18 elérhető világítási mód közül választhat – csak nyomja meg a megfelelő billentyűkombinációt. A dinamikus vagy monokromatikus háttérvilágítással a GK87 fantasztikus kiegészítője lesz a játékzónának.

Kiosztás: angol

MárkaMotospeed
ModellGK81
SzínFekete
TípusMechanikus
Swithch típusaRed (piros)
Élettartam50 millió leütés
HáttérvilágításRGB
Súly830 ± 20g
Működési feszültség3.7V - 1300mAh (vezeték nélkül), + 5V ± 5% (vezetéken)
Maximum amper350mA (vezeték nélkül), 400mA (vezetéken)
USB kábelhossz1.5m

Specifikáció