Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Motorola Moto G73 5G Tech-Protect Wallet fliptok fekete

A Tech-Protect Wallet fliptok egy kifinomult és stílusos választás azoknak, akik egy praktikus és környezettudatos módon szeretnék védeni okostelefonjukat. Ez a tok kiváló minőségű környezetbarát bőr és TPU anyag felhasználásával készül, így nemcsak esztétikus, de tartós és fenntartható is.Az elegáns és időtálló kialakításnak köszönhetően a Tech-Pr
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
3 800 Ft
TECH-PROTECT
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Tech-Protect Wallet fliptok egy kifinomult és stílusos választás azoknak, akik egy praktikus és környezettudatos módon szeretnék védeni okostelefonjukat. Ez a tok kiváló minőségű környezetbarát bőr és TPU anyag felhasználásával készül, így nemcsak esztétikus, de tartós és fenntartható is.

Az elegáns és időtálló kialakításnak köszönhetően a Tech-Protect Wallet fliptok tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és egyaránt megvédi azt a karcolásoktól és ütésektől. A bőr és TPU kombinációja egyedi stílust kölcsönöz a toknak, amely mind a mindennapi használatra, mind az üzleti vagy elegáns alkalmakra tökéletes választás.

A tok további előnye, hogy praktikus kártyatartókkal rendelkezik. Ezek a kártyatartók lehetővé teszik, hogy az eszköze mellett egyszerűen tárolhassa az általánosan használt bankkártyákat, igazolványokat vagy más fontos kártyákat. Így nincs szükség külön tárcára, és mindig rendelkezésre állnak azok a kártyák, amelyekre szüksége lehet.

A mágnespántos zárhatóság tovább növeli a tok kényelmét és biztonságát. Ez a zárrendszer könnyen nyitható és zárható, így az eszköz mindig védett marad, és nem kell aggódnia a véletlen kinyílás miatt.

Specifikáció