Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Motorola Moto G73 5G Smart fliptok kék

A Smart fliptok egy praktikus és stílusos kiegészítő az okostelefonokhoz, amely valódi bőr és TPU anyaghasználattal készül.Valódi bőr és TPU anyaghasználat: A valódi bőr és TPU (Thermoplastic Polyurethane) együttes használata magas minőségű és tartós tokot eredményez. A bőr anyag esztétikus, kényelmes és elegáns megjelenést kölcsönöz a toknak, míg
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
2 300 Ft
Forcell
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Smart fliptok egy praktikus és stílusos kiegészítő az okostelefonokhoz, amely valódi bőr és TPU anyaghasználattal készül.

  1. Valódi bőr és TPU anyaghasználat: A valódi bőr és TPU (Thermoplastic Polyurethane) együttes használata magas minőségű és tartós tokot eredményez. A bőr anyag esztétikus, kényelmes és elegáns megjelenést kölcsönöz a toknak, míg a TPU réteg segít védeni az okostelefont a karcolásoktól, ütésektől és esési sérülésektől.

  2. Belső kártyatartó: A belső felületén található kártyatartó praktikus lehetőséget kínál az iratok, bankkártyák vagy más kisebb tárgyak tárolására. Ez a funkció kényelmet nyújt, mivel nem szükséges külön pénztárcát vinni magával.

  3. Precíz illeszkedés: A Smart fliptok precízen illeszkedik az okostelefonhoz, így biztosítva, hogy az eszköz szorosan és biztonságosan legyen rögzítve a tokban. Ez megakadályozza a véletlen sérüléseket és a készülék leesését.

  4. Pontos kivágások: A tok kialakításánál a készítők kivágásokat hagytak az összes fontos port és gomb számára, így nem kell levennie a tokot az eszközről, hogy hozzáférjen azokhoz. Ez a praktikusság és kényelem szempontjából fontos.

  5. Védelem: A fliptok teljes körű védelmet nyújt az okostelefon számára, beleértve az előlapi és hátlapi kijelzőt is. Ezáltal növeli az eszköz hosszabb élettartamát és csökkenti a sérülés kockázatát.

Specifikáció