Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Motorola Moto G32 Ultravékony 0.5mm TPU tok átlátszó

Fedezd fel az Ultravékony 0.5mm TPU tok tökéletes egyensúlyát a vékony kialakítás és a hatékony védelem között! Ez a szilikon tok megbízhatóan véd, miközben a letisztult minimalista megjelenésének köszönhetően megőrzi készüléked eredeti formáját.Az 0.5mm vastagságú TPU anyag rendkívül könnyű és vékony, így alig veszel észre valamit, amikor telefont
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
1 310 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Fedezd fel az Ultravékony 0.5mm TPU tok tökéletes egyensúlyát a vékony kialakítás és a hatékony védelem között! Ez a szilikon tok megbízhatóan véd, miközben a letisztult minimalista megjelenésének köszönhetően megőrzi készüléked eredeti formáját.

Az 0.5mm vastagságú TPU anyag rendkívül könnyű és vékony, így alig veszel észre valamit, amikor telefontartóddal használod. A szilikon tok rugalmas és puha anyaga megtartja a készüléked körvonalait és védi a karcolásoktól és könnyebb ütésektől. A letisztult minimalista kialakítás biztosítja, hogy a készüléked természetes szépsége és stílusa kiemelkedjen, anélkül, hogy túlzottan dominálna a tok megjelenése.

Ezzel az Ultravékony 0.5mm TPU tokkal élvezheted a vékony és könnyű kivitelt anélkül, hogy lemondanál a megbízható védelemről. Praktikus, diszkrét és hatékony - ez a tok minden szempontból megállja a helyét.

Legyen szó egy fontos üzleti megbeszélsről, egy családi összejövetelről vagy egy egyszerű séta a városban, az Ultravékony 0.5mm TPU tok mindig társad lesz, amely védelmet nyújt és megőrzi készüléked szépségét és funkcionalitását. Élvezd a letisztult eleganciát és a praktikus védelmet egyetlen tokban!

Specifikáció