Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Motorola Moto G32 Szilikon tok fekete

A szilikon tok egy minőségi kialakítású tok, amely szilikon anyaghasználatával készült. Ez az anyag tartós és rugalmas, és teljes körű védelmet nyújt a mindennapi használatból származó sérülésekkel szemben.A tok belső felületén egy mikroszálas borítás található. Ez a finom, puhafelszínű anyag megvédi a telefonodat a karcolásoktól, miközben óvatosan
  • Saját Raktáron: Több mint 3 darab
Raktáron: Több mint 3 darab
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A szilikon tok egy minőségi kialakítású tok, amely szilikon anyaghasználatával készült. Ez az anyag tartós és rugalmas, és teljes körű védelmet nyújt a mindennapi használatból származó sérülésekkel szemben.

A tok belső felületén egy mikroszálas borítás található. Ez a finom, puhafelszínű anyag megvédi a telefonodat a karcolásoktól, miközben óvatosan érintkezik a készülék felületével. A mikroszálas borítás elősegíti a telefonod tisztaságát és védelmét, miközben kényelmes tapintást biztosít.

Ez a szilikon tok ideális választás azoknak, akik minőségi védelmet szeretnének a telefonjuknak. A szilikon anyag rugalmassága és tartóssága hosszú távú védelmet biztosít a mindennapi használat során, míg a mikroszálas belső borítás további védelmet és kényelmet nyújt.

Specifikáció