Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Moshi Otto Q vezeték nélküli töltőpad 15W EPP, szürke (99MO022219)

A skandináv bútortervezés által ihletett Otto Q töltőpad, amely a vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. A szabadalmaztatott Q-tekercs technológiánknak köszönhetően az Otto Q akár 15 W-ot is tölthet, és akár 5 mm vastag tokon keresztül is tölt. Idegentárgy-észlelés, csúszásmentes markolat, LED-jelző és még sok más.TÁMOGATJA A GYORSTÖLTÉSTTöltsd fel
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: 99MO022219
Raktáron: Nincsen raktáron
21 760 Ft
moshi
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A skandináv bútortervezés által ihletett Otto Q töltőpad, amely a vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. A szabadalmaztatott Q-tekercs technológiánknak köszönhetően az Otto Q akár 15 W-ot is tölthet, és akár 5 mm vastag tokon keresztül is tölt. Idegentárgy-észlelés, csúszásmentes markolat, LED-jelző és még sok más.

TÁMOGATJA A GYORSTÖLTÉST

Töltsd fel rövidebb idő alatt

Az Otto Q kompatibilis okostelefonok és más kompatibilis eszközök gyorstöltésére képes akár 15 W-ig. Kompatibilis az Apple és a Samsung gyorstöltési protokolljaival is.

Q-COIL MODUL

A Moshi szabadalmaztatott Q-tekercs modulja továbbfejlesztett passzív hűtéssel rendelkezik a legjobb töltési hatékonyság érdekében, és akár 5 mm vastag tokon keresztül is tölt.

QI-TANÚSÍTVÁNY

Töltse fel bármelyik Qi-eszközt

Az Otto Q-t a Wireless Power Consortium kompatibilis a Samsung, a Google, az Apple és az LG okostelefonokkal, valamint az AirPodsokkal.

SMART LED ÉS IDEGEN TÁRGY ÉRZÉKELŐ (FOD)

Nézze meg az állapotot, maradjon biztonságban

A LED-es jelző egy pillantással mutatja az aktuális töltési állapotot, és az idegen tárgy észlelése automatikusan leállítja a töltést, ha fémtárgyak kerülnek a töltőfelületre.

Támogatja a maximum 15 W-os gyorstöltést: Gyorsan töltse fel eszközét Otto Q 15 W vezeték nélküli töltővel, nagy teljesítményű USB-C fali töltővel (Moshi’s Qubit 18W, nem a csomag része) iPhone-hoz, beleértve az iOS 13.1 és újabb verzióit. 9 W Galaxy és Note sorozatú készülékekhez. NINCS AC adapter a csomagban.

Méretek: 10,2 x 10,2 x 1,2 cm

Támogatja a vezeték nélküli töltést 15 W-ig

P/N: 99MO022219

Specifikáció