Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Moshi Muse 13'' 3 az 1-ben vékony tok Macbook Pro 13''/Macbook Air 13'' (karamell barna)

A vékony Moshi Muse 3 az 1-ben vékony tok 13 hüvelykes laptopokhoz alkalmas, és egy extra zsebbel adaptereket és kábeleket is tárolhat - tökéletes útközbeni használatra. A laptop véletlen kiesésének megakadályozása érdekébe
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
25 360 Ft
moshi
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A vékony Moshi Muse 3 az 1-ben vékony tok 13 hüvelykes laptopokhoz alkalmas, és egy extra zsebbel adaptereket és kábeleket is tárolhat - tökéletes útközbeni használatra. A laptop véletlen kiesésének megakadályozása érdekében SlipGrip ™ megoldást alkalmaztak, amely biztosítja az eszköz biztonságát, miközben magas szintű ergonómiát biztosít. A laptop használatának kényelmének javítása érdekében a tok állványként is funkciónál.

Függetlenül attól, hogy otthon vagy útközben dolgozik, a Muse tok tökéletes a laptopja, valamint az ahhoz szükséges összes kiegészítő tárolására. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy minden kéznél van.

A Muse rendelkezik egy összecsukható állvány funkcióval is, amely hozzájárul a jobb ergonómiához, csökkenti a csukló megterhelését, biztosítja a laptop megfelelő munkapozícióját és jelentősen megnöveli a levegő áramlását, ami ráadásul hűti a készüléket.

A speciális SlipGrip ™ nyitórendszer hatékonyan megakadályozza a véletlen kiesést a fedélből. Ez magában foglalja a mágneses záródás használatát, amely sokkal kényelmesebb, mint egy cipzár, és emellett nem karcolja meg a készüléket. A teljes védelem érdekében a belsejében egy Terahedron ™ puha mikroszálas bélés található.

A borító kiváló minőségű vegán bőrből készül, amely időjárásálló bevonattal rendelkezik, és ugyanakkor stílusos megjelenést kínál. A Muse a hatékony védelem, a magas ergonómia és a kifinomult design tökéletes kombinációja.

A termék jellemzői:
Kiváló minőségű vegán bőrből
13 hüvelyk átlójú laptopokra szánva
SlipGrip ™ mágneses záródás
Terahedron ™ mikroszálas bélés
15 fokos összecsukható állvány funkció
Kiegészítő zseb a kiegészítőkhöz
Méretek: 36,5 x 0,8 x 26,5 cm

Specifikáció