Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 12 Mini Moshi Altra tok, kék színben

A Moshi Altra tok a stílus és a funkcionalitás egyedülálló kombinációját kínálja. Az elegáns csuklópánt lehetővé teszi, hogy kényelmesen sétáljon egy csésze kedvenc kávé mellett, sportoljon vagy lát
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
10 160 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Moshi Altra tok a stílus és a funkcionalitás egyedülálló kombinációját kínálja. Az elegáns csuklópánt lehetővé teszi, hogy kényelmesen sétáljon egy csésze kedvenc kávé mellett, sportoljon vagy látogasson el zsúfolt helyeket anélkül, hogy aggódna, hogy a telefon kiesik a kezéből. A Moshi tok további előnye a csúszásgátló szilikonból készült dekoratív minta, amely megakadályozza az iPhone kicsúszását a kézből.

A forradalmi SnapTo ™ rendszer lehetővé teszi, hogy a tokot egyszerűen csatlakoztassa a kompatibilis Moshi mágneses tartóhoz. A tok belsejébe speciális mágneseket helyeznek el, amelyek lehetővé teszik eredeti megjelenésének megőrzését anélkül, hogy a tok hátuljára fel kellene ragasztani a más gyártók által használt mágneseket. Divatos és tartós kialakítás MIL-STD-810G tanúsítvánnyal. Kompatibilis a Qi vezeték nélküli töltéssel. BPA mentes.

Specifikáció