Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Midea S8+ robotporszívó

Magyar nyelvű használati útmutatóMidea S8+ intelligens porszívó automatikus ürítőállomássalVásároljon okosan, és válassza a Midea S8+ tisztítórobotot. Automatikus ürítőállomással rendelkezik a még nagyobb kényelem érdekében. A padlót is tisztítja, a tartályban lévő víz pedig sterilizált, így biztos lehet benne, hogy a felület tiszta és gyermeke biz
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
155 740 Ft
Midea
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása


Midea S8+ intelligens porszívó automatikus ürítőállomással
Vásároljon okosan, és válassza a Midea S8+ tisztítórobotot. Automatikus ürítőállomással rendelkezik a még nagyobb kényelem érdekében. A padlót is tisztítja, a tartályban lévő víz pedig sterilizált, így biztos lehet benne, hogy a felület tiszta és gyermeke biztonságosan játszhat. Akár 4000 Pa szívóerővel és V alakú kefével eltávolítja az útjába kerülő szennyeződéseket, az LDS navigáció pedig intelligensen ütemezi a tisztítást. Nézd meg, mivel lephet meg még!

Időt takarít meg
Tapasztalja meg, hogy a takarítás egyszerű és szórakoztató lehet! A mellékelt állomás kiüríti helyetted a tartályt. Ez higiénikus és időt takarít meg. A tartály kiürítése után a robot ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Ezenkívül a porzsák egy hónapig kitart, csökkentve a cseréjének gyakoriságát.

Modern technológia
Biztosítson tiszta és biztonságos környezetet családjának. A Midea tisztítórobot eltávolítja a káros anyagokat a csapvízből, így biztos lehet benne, hogy padlói tiszták. A modern technológia alkalmazásával kimutatható a vízszennyezettség mértéke, és a víz 99,9%-os sterilizálása biztosított.

Nagy víztartály
Félsz, hogy felmosás közben kifogy a víz a tartályból? Ne légy! Az S8+ 250 ml-es víztartállyal rendelkezik, ami körülbelül 200 m² megtisztított felületet jelent. Az alkalmazás segítségével állítsa be az optimális vízadagolási szintet a vízkár megelőzése érdekében.

Magas tisztító hatás
Szeretné otthona padlóját makulátlanul tisztán tartani? A felmosópárna vibrációs frekvenciája 500 ütés percenként, ami magas tisztítási sebességet jelent (78%). Ezenkívül a háromszoros szűrőrendszer hatékonyan távolítja el a port és az allergéneket, így Ön tiszta és biztonságos környezetet élvezhet otthonában. 

Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket
Az S8+ másik előnye a kefe nélküli motor, amely 4000 Pa szívóerővel működik. Alaposan felszívja az útjába kerülő szennyeződéseket, tisztán hagyva a padlót. Emellett a V alakú kefe gyengéden, de hatékonyan porszívózza fel a felületeket, formája pedig megakadályozza a haj beszorulását. Sőt, az S8+ automatikusan növeli a teljesítményt, ha szőnyegbe ütközik.

Új navigációs rendszer
A még kényelmesebb tisztítás érdekében a robot támogatja az új LDS navigációs rendszert. Ez lehetővé teszi az S8+ számára, hogy saját takarítási ütemtervet állítson be, miközben Ön pihenhet ezalatt. Ütközésérzékelőkkel felszerelve hatékonyan elkerüli a lépcsőzést, hogy ne sérüljön meg a készülék, és beállíthatunk egy ütemezést is, hogy a robot az Ön által megadott időpontban kezdje meg a takarítást.

Kényelmes működés
Az S8+ használata öröm. Úgy irányíthatod, hogy fel sem kelsz a kanapéról. A készülék az alkalmazással és a hangasszisztenssel is működik, így még jobb felhasználói élményt nyújt. A robot megjegyzi több szoba térképét, így az emeletes házak tulajdonosai használhatják. Azt is beállíthatja, hogy a robot mely helyiségekben csak felporszívózza vagy feltörölje a padlót. 

Akár 180 perc működési idő
A készülék 5200 mAh kapacitású lítium akkumulátora körülbelül 180 perces használatot biztosít egyetlen töltéssel, így akár egy nagyobb házat is takaríthatunk vele. Ha munka közben az akkumulátor lemerül, a készülék talál egy töltőállomást, és amint az energia helyreáll, ott folytatja, ahol abbahagyta.

Csendes működés
A robot rendkívül hatékony motorral és továbbfejlesztett szívóventilátor-járókerékkel van felszerelve. Ez a magas frekvenciájú hangok csökkenését jelenti. Ennek eredményeként a robot zajszintje 67 dB (A), és folytathatja a házimunkát vagy pihenhet anélkül, hogy aggódnia kellene a zavaró zaj miatt.

A dobozban:
  • Intelligens porszívó
  • Porgyűjtő / Dokkoló állomás
MárkaMidea
ModellS8+
Erő55W
Szívóerő4000Pa
Motorkefe nélküli
Portartály kapacitása450 ml
Víztartály kapacitása180 ml
Akkumulátor-kapacitás5200 mAh
Zajszint67 dB(A)
Vákuumos súly4,4 kg
Feszültség14,4V
Porgyűjtő / dokkoló állomás mérete454x301x440 mm
Porzsák kapacitása250 ml
Működési időAkár 180 perc
Elektrolízis fertőtlenítésIgen
KompatibilitásAmazon Alexa, Google Asszisztens
AppM-SmartLife APP
Színfekete

Specifikáció