Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Mcdodo OT-6970 USB 2.0 - USB-C adapter 5A

Nem kell többé aggódnia a kompatibilitási problémák miatt! A Mcdodo adapter lehetővé teszi, hogy USB-C csatlakozóval ellátott kábelt csatlakoztasson egy USB-A porttal rendelkező töltőhöz. A tartozék villámgyors adatátvitelt tesz lehetővé 480 Mbps sebességgel, és támogatja az 5A-es gyorstöltést. Széleskörű kompatibilitásával tűnik ki, kis méretének
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
2 300 Ft
Mcdodo
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Nem kell többé aggódnia a kompatibilitási problémák miatt! A Mcdodo adapter lehetővé teszi, hogy USB-C csatlakozóval ellátott kábelt csatlakoztasson egy USB-A porttal rendelkező töltőhöz. A tartozék villámgyors adatátvitelt tesz lehetővé 480 Mbps sebességgel, és támogatja az 5A-es gyorstöltést. Széleskörű kompatibilitásával tűnik ki, kis méretének köszönhetően pedig mindig magaddal viheted.
Ne várjon a végtelenségig, amíg okostelefonja újra használatra kész lesz! A Mcdodo adapter támogatja a Quick Charge 2.0/3.0/4.0 gyorstöltési protokollt, és az 5A intenzitásnak köszönhetően a töltés nem tart sokáig. Ez azonban még nem minden! A kiegészítővel 480 Mbps-os fájlok átvitelét is lehetővé teszi.
Az adapter tartós TPE anyagból készült, amely hihetetlen szilárdságot és sérülésekkel szembeni ellenállást garantál. Ennek eredményeként biztos lehet benne, hogy hosszú évekig szolgálni fogja Önt. Kompakt méreteinek (29,5 x 14,25 x 6,13 mm) köszönhetően mindig magával viheti. A csekély, mindössze 3 g súlya azt jelenti, hogy még a zsebében vagy táskájában sem érezheti jelenlétét.

Specifikáció