Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Mcdodo Micro USB - USB-C átalakító adapter OT-9970 fekete

Micro USB-USB-C adapter, Mcdodo OT-9970 (fekete)Mostantól pillanatok alatt feltöltheti telefonját egy micro USB-kábellel. A Mcdodo USB-C / micro USB adaptere akár 3A töltőáramot kínál, és akár 480 Mbps sebességgel is továbbíthat fájlokat. Ugyanakkor a tartozék rendkívül könnyű és kompakt, ugyanakkor strapabíró – sokáig jól fog szolgálni.Gyorsabb tö
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
  • SKU: OT-9970
Raktáron: Már csak 2 darab
2 300 Ft
Mcdodo
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Micro USB-USB-C adapter, Mcdodo OT-9970 (fekete)
Mostantól pillanatok alatt feltöltheti telefonját egy micro USB-kábellel. A Mcdodo USB-C / micro USB adaptere akár 3A töltőáramot kínál, és akár 480 Mbps sebességgel is továbbíthat fájlokat. Ugyanakkor a tartozék rendkívül könnyű és kompakt, ugyanakkor strapabíró – sokáig jól fog szolgálni.


Gyorsabb töltés
Nincs nálad a telefonkábel? Mikro USB-kábellel szeretné feltölteni okostelefonját? Most már lehetséges! A Mcdodo adapter akár 3 A töltőáramot is támogat, és támogatja a QC és AFC szabványokat, így pillanatok alatt megújíthatja eszköze energiáját. Nincs többé hosszas várakozás, amíg újra készen áll a működésre!


Kényelmes fájlátvitel
Az adapter lehetővé teszi a készülék töltését és fájlok egyidejű átvitelét. Körülbelül 480 Mbps átviteli sebességet biztosít, ami azt jelenti, hogy nem kell sok idő az összes szükséges fájl másolásához. Fényképek, videók, dokumentumok – a Mcdodo segítségével pillanatok alatt átviheti őket az eszközök között!


Továbbfejlesztett kialakítás
Az adapter elkészítéséhez a legjobb minőségű anyagokat használták fel, ami a tartósságát jelenti. A termék emellett könnyű és elég kompakt ahhoz, hogy mindig kéznél legyen. Könnyen elfér a hátizsákban, pénztárcában vagy akár zsebben is! Ráadásul töltés közben az adapter intelligensen a csatlakoztatott eszköz követelményeihez igazítja az áramerősséget, hogy megóvja az akkumulátort a sérülésektől.


MárkaMcdodo
ModellOT-9970
SzínFekete
Támogatott töltőáramAkár 3A
Átviteli sebességAkár 480 Mbps
AnyagAlumínium ötvözet
Méretek11x26,7x6,8 mm
Súly3g

Specifikáció