Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Mcdodo HP-6070 vezetékes fülhallgató USB-C (fehér)

Mcdodo HP-6070 fülbe helyezhető, vezetékes fülhallgató (fehér)A kiváló minőségű McDodo HP-6070 fülhallgató még jobbá teszi a zenehallgatás élményét, mint korábban. A részletgazdag hangzás és az ergonomikus kialakítás a kábelbe integrált távirányítóval kényelmes használatot tesz lehetővé, bárhol is van.Precíz dizájnA fülhallgató jól átgond
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
4 800 Ft
Mcdodo
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Mcdodo HP-6070 fülbe helyezhető, vezetékes fülhallgató (fehér)

A kiváló minőségű McDodo HP-6070 fülhallgató még jobbá teszi a zenehallgatás élményét, mint korábban. A részletgazdag hangzás és az ergonomikus kialakítás a kábelbe integrált távirányítóval kényelmes használatot tesz lehetővé, bárhol is van.


Precíz dizájn

A fülhallgató jól átgondolt kialakítása, amely 14 milliméteres meghajtókat vagy a környezeti zajt tompító elemet tartalmaz, azt jelenti, hogy kiváló minőségű hangzást élvezhet. A fülhallgató nem veszíti el a hangminőséget, megőrzi a hallgatott dalok eredeti részleteit.


Kényelmes használat

Kialakításának köszönhetően a HP-6070 fülhallgató szorosan illeszkedik a füléhez, így búcsút inthet a fülhallgató kiesésének problémájának. A kábelen elhelyezett panel segítségével könnyedén leállíthatja vagy bekapcsolhatja a zenét, valamint beállíthatja a hangerőt.


Kiváló minőségű kivitelezés

A kiváló minőségű oxigénmentes rézből és TPE-ből készült kábel rugalmas és ellenáll a nyúlásnak. Ezenkívül a megerősített fülhallgató-csatlakozások a sérülések elkerülése érdekében biztosan meghosszabbítják a fülhallgató élettartamát.


Az Ön igényeire szabva

A fülhallgató C típusú bemenettel rendelkezik, így kompatibilis a legtöbb jól ismert gyártó telefonjával és táblagépével. Sikeresen csatlakoztathatja őket a Xiaomi 8-hoz, a Huawei Mate 10 Pro-hoz vagy az Oppo Find X-hez.


Leírás:

GyártóMcDodo
Névfülhallgató C típusú bemenettel
AnyagPC + TPE
Kábelhosszúság1,2 m
Színfehér
A jelátalakító átmérője14 mm
Impedancia32 ohm

Specifikáció