Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Mcdodo CC-5670 75W autós töltő digitális kijelzővel PD 1*USB-A 1*USB-C

Töltsön fel Mcdodo autós töltővel, és győződjön meg róla, hogy telefonja készen áll egy hosszú utazásra! A töltő 2 USB töltőporttal rendelkezik, maximális teljesítménye pedig eléri a 75 W-ot. A népszerű eszközök széles skálájával és a legtöbb járművel kompatibilis. A fejlett chipek többszintű védelemmel kombinálva maximális biztonságot nyújtanak tö
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
5 300 Ft
Mcdodo
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Töltsön fel Mcdodo autós töltővel, és győződjön meg róla, hogy telefonja készen áll egy hosszú utazásra! A töltő 2 USB töltőporttal rendelkezik, maximális teljesítménye pedig eléri a 75 W-ot. A népszerű eszközök széles skálájával és a legtöbb járművel kompatibilis. A fejlett chipek többszintű védelemmel kombinálva maximális biztonságot nyújtanak töltés közben.
Az autós töltő 2 töltőporttal rendelkezik - USB-C és USB-A, amelyek lehetővé teszik több eszköz egyidejű töltését. Az USB-C port lenyűgöző 45 wattot, míg az USB-A port 30 wattot biztosít. Ráadásul mindkét port támogatja a Power Delivery gyorstöltési technológiát. Ezzel mindössze 30 perc alatt tölti fel az iPhone 14-et 60%-ra vagy a Samsung S21-et 50%-ra.
Töltsd fel eszközeidet nemcsak gyorsan, hanem biztonságosan is! A töltő számos biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyek hatékonyan védik eszközeit az esetleges sérülésektől. Védelmet nyújtanak többek között túláram, túlfeszültség, túlmelegedés vagy rövidzárlat ellen. Ezenkívül automatikusan lelassítja a töltési folyamatot, amikor eléri a 80%-os töltöttséget, hogy megakadályozza a túltöltést, és meghosszabbítja az eszköz élettartamát.
A gondosan átgondolt kialakítás biztosítja, hogy a töltő az útviszonyoktól függetlenül stabilan a szivargyújtó aljzatban maradjon. A tartozék egy kis digitális kijelzővel van felszerelve, amely valós időben figyeli az autó akkumulátorának feszültségét. Széleskörű kompatibilitásával is kitűnik, így különböző típusú járművekben használható.

Specifikáció