Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Mcdodo CA-4741 USB-A - Lightning kábel LED világítással 1.2m (fekete)

Mcdodo CA-4741 lightning kábel 1,2 m (fekete)Ha olyan kábelt keres, amely egyesíti a kiváló teljesítményt, a kivételes tartósságot és a modern dizájnt, akkor a Mcdodo CA-4741 kábel a tökéletes választás az Ön számára. Ez egy megbízható tartozék, amely jelentősen megkönnyíti a töltést és az adatszinkronizálást. Nézze meg, mit kínál a Mcdodo!Gyors tö
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: CA-4741
Raktáron: Nincsen raktáron
2 300 Ft
Mcdodo
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Mcdodo CA-4741 lightning kábel 1,2 m (fekete)
Ha olyan kábelt keres, amely egyesíti a kiváló teljesítményt, a kivételes tartósságot és a modern dizájnt, akkor a Mcdodo CA-4741 kábel a tökéletes választás az Ön számára. Ez egy megbízható tartozék, amely jelentősen megkönnyíti a töltést és az adatszinkronizálást. Nézze meg, mit kínál a Mcdodo!

Gyors töltés
A Mcdodo CA-4741 kábel 3A kimenettel rendelkezik, és mi több, maximális teljesítménye 12 W, ami azt jelenti, hogy élvezheti készülékei gyors töltését. Többé nem kell sokáig várnia, hogy okostelefonja, táblagépe vagy más eszköze használatra készen álljon. Ez a megoldás azok számára, akik értékelik az időt és a hatékonyságot. A kábel további előnye a LED jelzőfény, amely megkönnyíti a használatát sötétben is. Most már teljes sötétségben is könnyedén megtalálhatja a portokat és csatlakoztathatja eszközeit.

Tartós anyag
Kiváló minőségű anyagokból, köztük TPE-ből és szilikonból készült, ez a kábel nem csak tartós, de ellenáll a mechanikai sérüléseknek is. Ez azt jelenti, hogy nem kell attól tartanod, hogy a kábel megsérülhet a napi használat során. Készen áll arra, hogy kibírja a sok be- és kihúzást.

GyártóMcdodo
ModellCA-4741
FunkcióTöltés, adatátvitel és szinkronizálás
Kimenet3A áram
Hossz1,2 m
Erő12W max
AnyagTPE+ szilikon
További jellemzőkLED jelzőfény, könnyen megtalálható sötétben
FelületLightning, USB-A
Színfekete

Specifikáció