Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Mcdodo CA-3580 USB-A - Lightning kábel 1.2m (fekete)

Mcdodo CA-3580 USB-A-Lightning kábel, 1,2 m (fekete)Bemutatjuk a Mcdodo CA-3580 kábelt – az Ön megbízható töltő- és adatátviteli partnerét. A strapabíró alumíniumötvözet és a fonott nylon kombinációjából készült, így a minőségi kompromisszumok nélkül ellenáll a mindennapi használatnak. 1,2 méteres hosszának köszönhetően kényelmes használatot biztos
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: CA-3580
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
Mcdodo
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Mcdodo CA-3580 USB-A-Lightning kábel, 1,2 m (fekete)
Bemutatjuk a Mcdodo CA-3580 kábelt – az Ön megbízható töltő- és adatátviteli partnerét. A strapabíró alumíniumötvözet és a fonott nylon kombinációjából készült, így a minőségi kompromisszumok nélkül ellenáll a mindennapi használatnak. 1,2 méteres hosszának köszönhetően kényelmes használatot biztosít otthon és munkahelyen egyaránt.

Gyors töltés
Csatlakoztassa eszközét áramforráshoz, és élvezze a gyorstöltést akár 3 A maximális áramerősséggel. A Mcdodo kábel energiahatékonyságot és csökkenti a teljes feltöltéshez szükséges időt, ami döntő fontosságú a mai rohanó életben.

Gyors adatátvitel
Az USB 2.0 átviteli szabványnak köszönhetően a Mcdodo CA-3580 kábel gyors adatátvitelt garantál a készülék és a számítógép között. Késlekedés nélkül vigye át fényképeket, zenét vagy dokumentumokat.

Szinkronizálás és töltés egyben
Ez az univerzális kábel két kulcsfontosságú folyamatot egyesít – nemcsak az eszközt táplálja, hanem lehetővé teszi az adatok szinkronizálását a számítógéppel. Kezelje fájljait vagy töltse fel az akkumulátort, mindezt gyorsan és hatékonyan, több különböző kábel nélkül.

Stílus és funkcionalitás
A fekete nylon fonott kábel elegáns tapintást kölcsönöz, miközben védelmet nyújt az összegabalyodás ellen a tartósság és a funkcionalitás növelése érdekében. Használja ki a modern dizájn és a mindennapi kényelem kombinációját a Mcdodo-val.

GyártóMcdodo
ModellCA-3580
AnyagAlumínium ötvözet, nylon
Töltőáram3A max.
Hossz1,2 m
SzínFekete

Specifikáció