Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Mcdodo CA-2690 OTG 2 az 1-ben átalakító adapter Lightning - USB 3.0

Fokozza iPhone vagy iPad képességeit a Mcdodo OTG adapterrel. Lehetővé teszi különféle perifériák, például merevlemez, billentyűzet, egér, kártyaolvasó és egyebek csatlakoztatását a kiválasztott eszközhöz. Egyidejű adatátvitelt és töltést is lehetővé tesz akár 2,4A áramerősséggel, a kiegészítő portnak köszönhetően. Tartós, mégis könnyű felépítéséve
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
Mcdodo
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Fokozza iPhone vagy iPad képességeit a Mcdodo OTG adapterrel. Lehetővé teszi különféle perifériák, például merevlemez, billentyűzet, egér, kártyaolvasó és egyebek csatlakoztatását a kiválasztott eszközhöz. Egyidejű adatátvitelt és töltést is lehetővé tesz akár 2,4A áramerősséggel, a kiegészítő portnak köszönhetően. Tartós, mégis könnyű felépítésével tűnik ki, így mindig kényelmesen magával viheti.
A Lightning-kompatibilis OTG-adapter segítségével számos eszközt csatlakoztathatsz iPadedhez vagy iPhone-odhoz. Kényelmesen használhatja a külső merevlemezeket fájlok kezelésére, filmek nézésére az okostelefonon, vagy böngészhet fényképek között. A CA-2690 modell lehetővé teszi egér vagy billentyűzet csatlakoztatását is, így kényelmesebbé válik a munka. Az adapter használata rendkívül egyszerű – egyszerűen csatlakoztassa a készülékhez. Nem kell időt vesztegetni bonyolult konfigurációkra!
Az adapter kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítja a nagy tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást. A nejlonfonattal megerősített kábel kivételes tartósságot, míg a cinkötvözet alkatrészek további védelmet nyújtanak. Ezenkívül az adapter legkényesebb részei speciálisan védettek. Az adapter beépített intelligens chippel is rendelkezik, amely stabil átvitelt és hatékony teljesítményt garantál.

Specifikáció