Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Lisen mágnes autós telefontartó vezeték nélküli töltéssel szellőzőre (fekete) magsafe kompatibilis

Lisen mágneses tartó, szellőzőrácsra indukciós töltővel (fekete)Az induktív töltővel ellátott mágneses autós tartó lehetővé teszi a navigáció biztonságos használatát és az okostelefon kényelmes töltését utazás közben. A mágnesgyűrű felhelyezése után kompatibilis az iPhone 12/13/14/15 sorozatú és Android okostelefonokkal. A tartó intelligens kialakí
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: YL0223070009
Raktáron: Nincsen raktáron
7 790 Ft
LISEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Lisen mágneses tartó, szellőzőrácsra indukciós töltővel (fekete)
Az induktív töltővel ellátott mágneses autós tartó lehetővé teszi a navigáció biztonságos használatát és az okostelefon kényelmes töltését utazás közben. A mágnesgyűrű felhelyezése után kompatibilis az iPhone 12/13/14/15 sorozatú és Android okostelefonokkal. A tartó intelligens kialakításának köszönhetően nem akadályozza a láthatóságot vezetés közben, ugyanakkor könnyű hozzáférést tesz lehetővé telefonja képernyőjéhez. Sőt, a 20 mágnes használata biztosítja a stabilitást.

A készülék gondozása
A tartó egy fejlett chippel van felszerelve, amely figyeli a hőmérsékletet, biztosítva, hogy berendezése védve legyen a túlmelegedéstől. Így biztos lehet benne, hogy okostelefonja biztonságban van töltés közben, még hosszú utakon is. Ezen túlmenően a tartó támogatja a 15 watt teljesítményű gyorstöltést, így útközben is hatékonyan megújíthatja berendezése energiáját.

GyártóLisen
ModellYL0223070009
Színfekete
KompatibilitásiPhone 12/13/14/15, Android okostelefonok (a mágnesgyűrű felhelyezése után)
Töltő teljesítmény15 W
A mágnesek száma20

Specifikáció