Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Lisen mágnes autós telefontartó szellőzőre

Lisen mágneses tartó gyűrűvel (ventilátorhoz, fekete)A Lisen mágneses autós tartó elegáns és modern dizájnjával tűnik ki, így tökéletes kiegészítője bármilyen autóbelsőnek. A MagSafe technológia használata megbízható kapcsolatot biztosít a készülékkel anélkül, hogy további adapterekre vagy bilincsekre lenne szükség.Lisen/YL0223020004/1Fejlett mágne
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: YL0223020004
Raktáron: Nincsen raktáron
6 190 Ft
LISEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Lisen mágneses tartó gyűrűvel (ventilátorhoz, fekete)
A Lisen mágneses autós tartó elegáns és modern dizájnjával tűnik ki, így tökéletes kiegészítője bármilyen autóbelsőnek. A MagSafe technológia használata megbízható kapcsolatot biztosít a készülékkel anélkül, hogy további adapterekre vagy bilincsekre lenne szükség.

Lisen/YL0223020004/1
Fejlett mágneses technológia
A Lisen tartóban elhelyezett erős mágnesek megbízható tapadást, mágneses teljesítményt, korrózióállóságot és optimális hőmérsékleti stabilitást biztosítanak, így a készülék biztonságosan a helyén marad a legrögösebb utakon is.

Jelintegritás
A Lisen Magnetic Car Holder legfontosabb előnye a teljes jelintegritás. A tartozék olyan anyagokból készül, amelyek megakadályozzák a jelvesztést vagy az interferenciát, így biztosítva a teljes csatlakozást a hívásokhoz, a GPS-hez és az adatfolyamokhoz.

Univerzális látószögek
Az elforgatható mechanizmus segítségével a tartó helyzetét 360°-ban állíthatja be, hogy a betekintési szöget az aktuális igényeihez igazítsa.

Kompatibilitás több eszközzel
A Lisen tartó széleskörű kompatibilitásáról ismert a különböző telefonmodellekkel – a beépített MagSafe mágnesekkel és a fémgyűrűt igénylőkkel egyaránt.

Telefonvédelem
Az eszköz biztonsága a Lisen számára elsődleges. A tartó gyártásához használt anyagok, mint például a szilikon, megvédik a telefont a karcolásoktól, a zárt mágneses tér pedig gondoskodik arról, hogy az erős mágnesek ne befolyásolják negatívan a jelet és ne károsítsák az okostelefont.

Könnyű telepítés
A Lisen tartó felszerelése intuitív, és nem igényel semmilyen szerszámot. Könnyen felszerelhető bármilyen típusú autó szellőzőjére, függőlegesen és vízszintesen egyaránt.

GyártóLisen
ModellYL0223020004
Szerelési helyNyílás
SzínFekete

Specifikáció