Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Lisen állítható mágneses autós telefontartó szellőzőre MagSafe-kompatibilis

Lisen állítható mágneses rögzítő szellőzőre (fekete)A Lisen tartó erős mágnesekkel van felszerelve a stabilitás érdekében. Ezenkívül a mellékelt mágneses gyűrűk biztosítják, hogy a termék minden okostelefonhoz illeszkedjen. Sőt, szinte bármilyen szellőzőrácsra rögzítheted, a szilikon bevonat pedig megóvja a karcolásoktól.Az okostelefon biztonságaA
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: YL0222100001
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
LISEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Lisen állítható mágneses rögzítő szellőzőre (fekete)
A Lisen tartó erős mágnesekkel van felszerelve a stabilitás érdekében. Ezenkívül a mellékelt mágneses gyűrűk biztosítják, hogy a termék minden okostelefonhoz illeszkedjen. Sőt, szinte bármilyen szellőzőrácsra rögzítheted, a szilikon bevonat pedig megóvja a karcolásoktól.

Az okostelefon biztonsága
A tartót jól átgondolt kialakítása jellemzi, így okostelefonja biztonságban van. 20 erős mágnessel van felszerelve, amelyek szilárdan tartják a készüléket, és kiküszöbölik a rezgéseket göröngyös úton történő vezetés közben.

Felhasználóbarát
2 mágnesgyűrűt tartalmaz, így a tartó bármilyen okostelefonhoz illeszkedik. Karja 360°-ban állítható, így személyre szabhatja készüléke pozícióját. Ezenkívül nem foglal sok helyet, és nem akadályozza a láthatóságot.

A csomagban:
  • 1x tartó
  • 2x mágnesgyűrű
GyártóLisen
ModellYL0222100001
Színfekete
Telepítési helyszellőzőrács

Specifikáció