Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

LDNIO SEW1080 Wi-Fi + Bluetooth intelligens aljzat / okos konnektor fehér

Intelligens otthont szeretne létrehozni? Az LDNIO okos kimenettel ez lehetséges lesz! Számos hasznos funkcióval rendelkezik, beleértve az intelligens emlékeztető funkciót vagy a teljesítménymérést. Mi több, egyszerűen csatlakozhat hozzá Wi-Fi-n keresztül. Az LDNIO-val nagyon egyszerű lesz háztartási készülékeinek vezérlése és energiamegtakarítás!Az
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
LDNIO
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Intelligens otthont szeretne létrehozni? Az LDNIO okos kimenettel ez lehetséges lesz! Számos hasznos funkcióval rendelkezik, beleértve az intelligens emlékeztető funkciót vagy a teljesítménymérést. Mi több, egyszerűen csatlakozhat hozzá Wi-Fi-n keresztül. Az LDNIO-val nagyon egyszerű lesz háztartási készülékeinek vezérlése és energiamegtakarítás!
Az LDNIO SEW1080 egy fejlett, 2500 wattos intelligens aljzat, amely kényelmet, vezérlést és biztonságot nyújt számos funkcióval. A készülék Wi-Fi kapcsolattal (2,4 GHz) van felszerelve a távirányításhoz és a hangvezérléshez, olyan hangsegédekkel együttműködve, mint az Amazon Alexa, a Google Assistant, a Baidu Xiaodu, a Xiaozhi Butler és a Yandex Alice.
100-250 V 50/60 Hz bemenettel, 10 A maximális áramerősséggel, az LDNIO SEW1080 aljzat univerzális, és különféle elektromos készülékek táplálására alkalmas. Ezen kívül emlékeztető funkcióval is rendelkezik, hogy kikapcsolja az elektromos készüléket, ha az üzemidő elér egy előre beállított értéket, így energiát takarít meg és növeli a biztonságot.
Az LDNIO SEW1080 egyik fejlett funkciója a teljesítménymérés, amely lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök energiafogyasztásának nyomon követését. Ez lehetővé teszi az energiafogyasztás tudatos kezelését, ami alacsonyabb villanyszámlát eredményez.
Az LDNIO SEW1080 konnektor a használat biztonságát szem előtt tartva készült, ezért tűzálló házzal van ellátva, amely megvédi a készüléket a magas hőmérséklet okozta sérülésektől. Ezáltal az LDNIO SEW1080 intelligens aljzat nem csak hatékony, hanem biztonságos is a felhasználók és otthonaik számára.

Specifikáció