Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

LDNIO MG10 gravitációs autós telefontartó fekete régi

A gravitációs autós telefontartó hatékonyan védi okostelefonját vezetés közben. A speciális kivágásnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja telefonját a töltéshez. A 360 fokos elforgatásának köszönhetően könnyedén az igényeihez igazíthatja. A tartó a piacon kapható összes mobiltelefon-modellhez kompatibilis. Bármilyen eszközhöz illesztheti, a k
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
LDNIO
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A gravitációs autós telefontartó hatékonyan védi okostelefonját vezetés közben. A speciális kivágásnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja telefonját a töltéshez. A 360 fokos elforgatásának köszönhetően könnyedén az igényeihez igazíthatja. A tartó a piacon kapható összes mobiltelefon-modellhez kompatibilis. Bármilyen eszközhöz illesztheti, a képernyő méretétől függetlenül. Ráadásul rendkívül egyszerű a felszerelése – csak helyezze be a tartót a szellőzőnyílásokba. Az átgondolt kialakítás lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakoztassa telefonját a töltéshez anélkül, hogy levenné a telefont a tartóról. Míg a 360 fokos állíthatóság lehetővé teszi, hogy szabadon igazítsd az igényeidhez.
A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállóvá teszik a sérülésekkel szemben. Ezenkívül a szilikon elemek további védelmet nyújtanak az okostelefon sérülései ellen. A háromszög alakú kialakítás stabilan tartja a telefont vezetés közben, a hajlított klipek pedig tovább rögzítik a telefont.

Specifikáció