Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

LDNIO Bluetooth FM transmitter C706Q, 2x USB, AUX (fekete)

LDNIO C706Q FM adó Bluetooth-val, 2x USB, AUX (fekete)Az LDNIO C706Q Transmitter ideális választás azoknak, akik gyorsan szeretnék feltölteni eszközeiket és zenét hallgatni az autóban. Kiváló minőségű hangátvitelt kínál a rádiósávon keresztül, Bluetooth-on keresztül csatlakozva az audioforráshoz. Mi több, támogatja a gyorstöltési protokollokat. Sik
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
LDNIO
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

LDNIO C706Q FM adó Bluetooth-val, 2x USB, AUX (fekete)
Az LDNIO C706Q Transmitter ideális választás azoknak, akik gyorsan szeretnék feltölteni eszközeiket és zenét hallgatni az autóban. Kiváló minőségű hangátvitelt kínál a rádiósávon keresztül, Bluetooth-on keresztül csatlakozva az audioforráshoz. Mi több, támogatja a gyorstöltési protokollokat. Sikeresen párosíthatja videófelvevővel, kamerával vagy navigációval is.



Kiváló minőségű hang
Hosszú autóútra készül? Vidd magaddal a jeladót! Csak dugja be a konnektorba, és csatlakoztassa okostelefonjához Bluetooth 5.0 vagy AUX bemeneten keresztül, és máris lejátszhatja a zenét. Az S706Q lehetővé teszi a hang lejátszását közvetlenül a memóriakártyáról vagy az USB-meghajtóról. A termék ráadásul támogatja a bejövő hívások audio streamingjét is, így vezetés közben is biztonságosan beszélhet telefonon.



Magas töltési teljesítmény
A termék egy nagy teljesítményű chippel rendelkezik, amely lehetővé teszi az eszközök gyors töltését QC3.0, PD3.0, SCP, VOOC, AFC, FCP és Auto-ID protokollokon keresztül. A 25 W-os maximális teljesítmény biztosítja a töltő nagy hatékonyságát, lehetővé téve, hogy pillanatok alatt feltöltse eszközeit - akár 2 eszközt is egyszerre.



Több lehetőség
Az adó beépített LED kijelzővel rendelkezik, amely töltés közben információt ad a feszültségről és az áramerősségről. További funkció az autó akkumulátorának feszültségének figyelése. Ez jelzi, ha a paraméter 11 V alá esik, ami egyértelmű jel a cserére.


Specifikáció